İZLEYİCİ YİNE “HAYAT DEVAM EDİYOR” DEDİ!

GİRİŞ TARİHİ:  17.12.2011, 14:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Aralık 2011 Cumartesi, 14:37

HAYAT DEVAM EDİYOR, BEŞİNCİ BÖLÜMÜ İLE HEM TOTAL’DE HEM DE AB’DE TÜM RAKİPLERİNİ GEÇEREK CUMA GÜNÜNÜN GALİBİ OLDU...

HAYAT DEVAM EDİYOR, BEŞİNCİ BÖLÜMÜ İLE HEM TOTAL'DE HEM DE AB'DE
TÜM RAKİPLERİNİ GEÇEREK
CUMA GÜNÜNÜN GALİBİ OLDU...


Yönetmenliği ve senaryosu Mahsun Kırmızıgül'e ait "Hayat Devam Ediyor", 16 Aralık akşamı yayınlanan beşinci bölümü ile zirvedeki yerini korudu.

Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Meltem Miraloğlu, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Serkan Şenalp, Ali Barkın, Onur Tuna, Sera Tokdemir, Neslihan Atagül, Çağla Şimşekgibi gibi değerli oyuncuları bir araya getiren Hayat Devam Ediyor'un yapımcılığını ise Boyut Film üstleniyor.

"Hayat Devam Ediyor", Tüm kişilerde 12,53 izlenme oranı ve 30,45 izlenme payına, AB Sosyal Statü'de yüzde 9,82 izlenme oranı ve 24,48 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Dizinin dün akşam ki bölümünde, evlerinde çıkan yangında İsmail ve Lavin'in hayatları tehlikedeydi ve Kudret bu yangından da Hayat'ı suçladı. Aile evden sonra dükkanın da yerle bir olduğunu öğrenince artık tutunacak hiç bir dalları kalmadı. Geride bıraktıklarına ağlayarak hüzünlü bir şekilde doğdukları, büyüdükleri, yaşadıkları yeri terk ederek, İstanbul'da yeni bir yaşama doğru yola çıktılar. Onları hiç ummadıkları bir dünya beklemektedir.
CANLI YAYIN