İKİ USTA KARŞI KARŞIYA

GİRİŞ TARİHİ:  29.12.2011, 15:00 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Aralık 2011 Perşembe, 15:47

Atv’nin “SON” bombası için geri sayım başladı. 9 Ocak Pazartesi saat 20.00’de yayınlanacak dizinin ilk bölümü şimdiden merakla bekleniyor.

Atv'nin "SON" bombası için geri sayım başladı. 9 Ocak Pazartesi saat 20.00'de yayınlanacak dizinin ilk bölümü şimdiden merakla bekleniyor.

"Son" dizisinin tüm karakterleri senaryo içerisinde önem arz ediyor. Bunlardan iki tanesi "Ali" karakterini canlandıran Erkan Can ve "Kudret" karakterini canlandıran Uğur Polat.

Erkan Can, komiser Ali'yi,
Uğur Polat, Özel harekatçı Kudret'i oyunuyor…

Dizinin en önemli karakterlerinden biri Halil'in (Engin Altan Düzyatan) abisi Ali'dir (Erkan Can). Ali, 50 yaşında ve İstanbul doğumludur. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde komiser görevindedir. Sezgileri kuvvetli, soğukkanlı bir polistir. Karısı Feride'yle (Ülkü Duru) sık sık didişseler de mutlu ve mütevazı bir hayat sürdürmektedirler. Çocukları yoktur. Feride, Ali'nin bir an önce emekli olmasını istemektedir. Ali ise bu konuda kararsız ve çekingendir.

Diğer önemli rollerden biri de "Kudret"(Uğur Polat) karakteri. Kudret, 30'larının sonunda, Sivas doğumlu ve bekar. Ailesi yok hatta hiç kimsesi yok. Eski bir özel tim mensubu. 2000'li yılların başlarında İran'da özel görevlerde bulunmuş. Halil (Engin Altan Düzyatan) ve Selim'in (Yiğit Özşener) çocukluk arkadaşıdır. Ancak sonra hayat Kudret'i farklı noktalara sürükler ve onlardan kopar. Geçmişte Ali'yle (Erkan Can) mesleki ilişkiler kurmuştur. Korkusuz ve tecrübeli bir özel harekatçıdır.

CANLI YAYIN