Esra Erol'da Evlen Benimle'de duygusal anlar

GİRİŞ TARİHİ:  02.02.2012, 10:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Şubat 2012 Perşembe, 10:19

Görme engelli Murat ile Fatma’nın birbirlerine talip olmaları üzerine duygulanan Erol, kendi hayatından da örnekler vererek diğer adaylara tavsiyelerde bulundu.

Esra Erol, önceki gün programında duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına engel olamadı. Görme engelli Murat ile Fatma'nın birbirlerine talip olmaları üzerine duygulanan Erol, kendi hayatından da örnekler vererek diğer adaylara tavsiyelerde bulundu.

Günümüzde özellikle kızların dış görünüşe çok fazla önem verdiğini söyleyerek, bunun yanlış bir tavır olduğunu belirten Esra Erol, şunları söyledi: "Kızlara kızıyorum bazen. Hepsi Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ bekliyor sanırım. Bir yakışıklılık, karizma bekliyorlar. Duygularını çok gösterince hoşlarına gitmiyor. Böyle bir hayat yok! Geriye dönüp baktığınızda 'karşıma o gün biri geldi, ben ona nasıl hayır dedim?' diyeceksiniz. İyi ve doğru insanı bulabilmek, onun yanında güvende hissedebilmek çok daha önemli. Emek olmadan sevgi olmuyor. Fedakarlık yapmadan olmuyor. Biz eşimle beş yıl flört ettik. Eşim evlenmeden önce beni çok üzdü, çok kalbimi kırdı. Ben sabır göstermeseydim evlenemezdik. Rabbim herkesin karşısına iyi insan çıkarsın. O iyi insan siz sevdiğiniz zaman güzelleşiyor."
CANLI YAYIN