Ben 'Aylin' gibi etrafa sıkıntı vermeyi sevmem

GİRİŞ TARİHİ:  23.02.2012, 11:29 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Şubat 2012 Perşembe, 11:31

'Çocuklar Duymasın'a 'Aylin' olarak katılan Burcu Esmersoy: 'Aylin'le Twitter kullanıcısı olmamızın dışında benzerliğimiz yok! Ben onun gibi etrafa sıkıntı vermekten hiç hoşlanmam!

'Çocuklar Duymasın'a 'Aylin' olarak katılan Burcu Esmersoy: 'Aylin'le Twitter kullanıcısı olmamızın dışında benzerliğimiz yok! Ben onun gibi etrafa sıkıntı vermekten hiç hoşlanmam!

atv'nin fenomen dizisi 'Çocuklar Duymasın'a 'Meltem'in kuzeni 'Aylin' olarak katılan sunucu Burcu Esmersoy; diziye nasıl dahil olduğunu ve rolünü anlattı. Esmersoy; aynı zamanda çocukluk arkadaşı da olan Pınar Altuğ'la aynı dizide oynadığı için çok mutlu olduğunu söyledi.


Diziyi daha önce izliyor muydunuz?
Diziyi ilk yayınlanmaya başladığı zamandan beri izliyordum. Hatta bittiği zaman üzülmüştüm, yeniden başladığında da çok mutlu olmuştum. Sonuçta kült olmuş bir iş.
Bu projenin içinde olmayı hiç hayal etmiş miydiniz peki?
Birol Güven ile çalışmayı hayal etmiştim. Hatta zamanında NTV Spor'daki programıma da kendisini konuk olarak almıştım, orada da bu hayalimi söylemiştim. Kısmet bugüneymiş. Ama bu dizide olmayı hayal etmemiştim. Çünkü dizi ilk başladığı zamanlarda benim oyunculukla ilgili hayalim yoktu.

'AYLİN' BENİ EĞLENDİRİYOR
Yıllardır birlikte çalışan bir ekibe sonradan dahil olmanın dezavantajını yaşıyor musunuz?
Hayır, yıllardır birlikte çalıştıkları için belirli bir düzen kurmuşlar ve onların arasında siz de yolunuzu buluyorsunuz. Bu ekip birlikte çalışmaktan gerçekten çok büyük zevk alıyor. Aralarına giren kişiye de, o aile ortamını hissettiriyorlar.
Çocukluk arkadaşınız Pınar Altuğ'la aynı projede yer almak size ne hissettirdi?
Pınar ile birlikte bir projede yer almayı hep istemiştik. Biz onunla Barbie'lerle oynadığımız dönemlerden beri arkadaşız. Sezon başında bu projede yer alma durumum olduğunda Pınar'la büyük heyecan yaşadık.
'Aylin'i biraz anlatır mısınız?
Aptal mı, saf mı karar vermeyeceğimiz bir karakter. "Niye böyle konuşuyor? Saflıktan mı, aptallıktan mı?" diye sorgulayabileceğiniz biri. Ben onu çok sevdim; komik ve beni eğlendiriyor. Ama biraz da zorluyor. Normalde ben kimseye sıkıntı vermekten hoşlanmam ama 'Aylin', 'Haluk'a sıkıntı vermekten çok hoşlanacak!
'Aylin' kendini beğenen biri mi?
Öyle böyle değil! 90-60-90 olmamak ona göre çok büyük bir suç...

Onunla benzer bir yönünüz var mı?
Twitter kullanıcısı oluşumuz benziyor. Ama o Twitter'ı farklı amaçlar için kullanıyor. Sevgilisi olacak kişinin Twitter'daki takipçi sayısına bakıyor. Çok sığ bir kız...

Aylin'i izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN