KUBAT FACEBOOK’TA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

GİRİŞ TARİHİ:  02.03.2012, 10:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Mart 2012 Cuma, 11:05

Atv’nin ekran yüzleri kanalın Facebook adresi üzerinden hayranlarıyla buluşmaya başladı.

"İçimde bir Kubat var…"
"BKM'den kopamam, orası bizim kürkçü dükkânı…"
"İnsanlıktan çıktığında herkes Beşer'den korkuyor…"
"Yılmaz Erdoğan ile akraba değilim, ama benziyorum"
"Alemin Kıralı'ndaki deve sahnesinde hem gülmekten hem de korkudan öldük"
"Bir dram oynamayı çok isterim…"

"Kırmızı topuklu kadın ayakkabılarıyla 8 Mart'ta kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla, 'Sıkıysa Topuklu Giy' organizasyonu için İzmir'de yürüyeceğim"


Atv'nin ekran yüzleri kanalın Facebook adresi üzerinden hayranlarıyla buluşmaya başladı.
Alemin Kıralı dizisinin sevilen oyuncusu Metin Yıldız ilk konuktu. Dün akşam saat 18.30 – 19.30 arası, dizi öncesi Marka Tanıtım bölümüne gelen oyuncu, bilgisayarın başına oturur oturmaz hayranlarının sorularını yanıtlamaya başladı.
Sürekli karısını döven, spotçu Kubat Otuzşubat karakteri ile izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Metin Yıldız, "BUGÜN TESADÜF Kİ OTUZŞUBAT" diyerek söze başladı…
Metin Yıldız'a hayranlarının sorduğu ilk sorular dizideki Kubat karakteri ile ilgili oldu. "Gerçek hayatta çok kibarım…" "Tepki almaktan korkuyordum, ama yolda kadın, erkek herkes Kubat ağabey beni de döv diye laf atıyor… Hangi birine yetişeyim?" "Neden bana yükleniyorsunuz, ya Nihale'nin Kubat'a yaptıkları?" diyerek esprili yanıtlar verdi.
Metin Yıldız, özel yaşamı ile ilgili soruları da yanıtsız bırakmadı: "Fenarbahçeli ve Fatsa'lıyım, musakka en sevdiğim yemek. Evliyim ve iki kızım var. Hayatta yapmak istediğim üç şey; 1-anneme ev almak, 2- kızlarımı üniversiteye göndermek 3- ölene kadar sahnede olmak…" "Yılmaz Erdoğan ile benzerliğim var ama akrabalığım yok :)" "Bir dram oynamayı çok isterim"
BKM ve özellikle de Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı projeden neden ayrıldığı sorulduğunda Yıldız, "BKM ile yaptığımız proje bitti. Ama oradan ayrılmam söz konusu değil, orası bizim kürkçü dükkânımız" diyerek yanıt verdi.
BKM'mi, Alemin Kıralı mı diye sorulduğunda ise, "ikisinde de çok eğleniyorum" yanıtını verdi.
Yeni projeleriyle ilgili; "Yardımcı oyuncu okulu açtım, ücretsiz. Şu an 550 öğrenci eğitim alıyor." "Bitirmiş olduğum bir film senaryom var, şu an BKM'de değerlendirmede" diye bilgi verdi.
Atv, ekran yüzlerini Facebook üzerinden hayranlarıyla buluşturmaya devam edecek.
CANLI YAYIN