ESRA EROL EVLENMEK İSTEYENLERİ 500. KEZ BULUŞTURDU

GİRİŞ TARİHİ:  10.03.2012, 12:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Mart 2012 Cumartesi, 12:56

Ekranın en başarılı isimlerinden Esra Erol, fenomen haline gelen izdivaç programı “Esra Erol’da Evlen Benimle” 9 Mart Cuma günü yayınlanan bölümüyle 500’üncü programa imza attı.

Ekranın en başarılı isimlerinden Esra Erol, fenomen haline gelen izdivaç programı "Esra Erol'da Evlen Benimle" 9 Mart Cuma günü yayınlanan bölümüyle 500'üncü programa imza attı.
Bugüne kadar 152 çiftin sözlenip nişanlandığı, 80 çiftin de evlendiği program, evlenmek isteyenleri milyonların gözü önünde tanıştırıyor, buluşturuyor, sözlerini, nişanlarını, nikâhlarını yapıyor. Esra Erol, mutluluğu programında yakalayan ve dünya evine giren çiftlerin nikâh şahidi de oluyor.
Kendisi de evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra programa gösterdiği özenin daha da arttığını belirten Esra Erol, mutlu evliliğin formülünü de açıkladı. Erol, çiftlerin birbirini olduğu gibi kabul etmesi, herkesin kendi özgürlük alanlarının olması, ortak bir hobilerinin olması gibi unsurların mutlu bir evlilik sürdürmenin püf noktaları olduğunu söyledi.

Sektördeki beşinci yılı olduğunu belirten Esra Erol, programın kalitesinin her geçen yıl arttığını, bunun da heyecan ve dinamizmini ayakta tuttuğunu, programla beraber kendini yenilediğini, öğrendiği şeyleri seyircilerle paylaştığını ve bunların hepsinin karşılığını aldığını sözlerine ekledi.

Esra Erol, programıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün kendi adıma oluşturduğum bir Esra Erol ismi var, seyirciyle kurduğum bir diyalog var. Bunun karşılığını da hem reyting anlamında hem de ortaya çıkardığımız projenin geri dönüşümü anlamında alıyoruz. Yurt dışında benzer programları inceledim, bu kadar gerçekçi, canlı, halkın katıldığı bir program yok. Ben bant çekimi yapamam, canlı yayın heyecanını çok seviyorum. Heyecanlı bir kadınım, benim yayınımın da canlı olması gerekiyor."

Evlenmek isteyen çiftleri bir araya getiren Esra Erol'da Evlen Benimle, hafta içi her gün canlı yayınla 15:45'te Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.
CANLI YAYIN