Rekorlar Vadisi!

GİRİŞ TARİHİ:  26.09.2012, 12:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  27 Eylül 2012 Perşembe, 10:45

Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran; her bölümüyle reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu, bir net başarı daha elde etti. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki milyonlarca Türk, beğenileriyle gönüllerinde taht kuran yerli diziyi belirlemiş oldu. Geçmişte yayınlanan ve şu anda halen gösterimi devam eden yerli dizilerin Facebook'taki resmi sayfalarına bakıldığında; atv'nin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu açık ara farkla önde yer aldı.

RAKİPLERİNİ EZDİ GEÇTİ
Fenomen dizi adına açılan sayfayı, 1 milyon 836 bin 270 kişi beğendi. Beğeni rekoru kıran Kurtlar Vadisi Pusu, diğer yerli dizilerin hepsini solladı. Vadi'nin en yakın takipçisi bile ondan yaklaşık 800 bin defa az beğenildi. Adına hayranları tarafından birçok sayfa daha açılan Kurtlar Vadisi Pusu, bu sayfalardaki beğeniler toplandığında da yaklaşık 4 milyona ulaştı.

EN BÜYÜK KAHRAMAN
Necati Şaşmaz'ın hayat verdiği Polat Alemdar karakteri de bir rekora imza attı. 'Polat Alemdar' adıyla Facebook'ta açılan sayfayı 446 bin 315 kişi beğendi. Bu rakamla Polat, Facebook'ta en çok sevilen dizi kahramanı oldu.

POLAT'IN YENİ PLANLARI NELER?
Yeni sezona atv'de merhaba diyen Kurtlar Vadisi Pusu, önceki hafta da olay oldu. Dizinin son bölümünde; Polat Alemdar'ın İhtiyarlar Heyeti toplantısını basıp başkan vekiliyle görüşmesi Türkiye gündemine yerleşti.
CANLI YAYIN