Ekranların En Karizmatik Baba ve Oğlu Milyonları Ağlattı!

GİRİŞ TARİHİ:  09.10.2012, 10:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Kasım 2012 Pazartesi, 16:58

Haftalardır merakla beklenen atv’nin yeni dizisi KARADAYI ilk bölümüyle beklentileri karşıladı ve milyonları gözyaşlarına boğdu.

atv'nin bu sezon en çok ses getirecek dizisi KARADAYI sezona duygusal bir başlangıç yaptı. İşlemediği bir cinayet yüzünden idam cezasıyla yargılanan Nazif Kara (Çetin Tekindor) ve onun suçsuzluğunu ispat etmek için canını ortaya koyan oğlu Mahir'in (Kenan İmirzalıoğlu) hikayesi, film tadında geçen birinci bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Dizinin en etkileyici sahnelerinden biri, üç kuşak Kara ailesinin hapishane görüşü sırasında yaşandı. Dede Nazif'in, oğlu Mahir ve yanında kendiyle aynı ismi taşıyan küçük torun Nazif'in, dedesiyle olan diyalogları yürekleri dağladı.

Dede Nazif torununu kandırmak için hapishane şartlarını sıralarken gözyaşları içerisinde "kafamı dinliyorum, tatildeyim, sürekli tavla oynuyorum" cümlelerine karşı inanmış gibi yapan torun Nazif'in, görüş sonrası dayısı Mahir'e "dedemi ipe asacaklar, sallandıracaklar" demesi dizinin en vurucu anlarından biri oldu.

CANLI YAYIN