Vadi'de Ölüm Var!

GİRİŞ TARİHİ:  12.10.2012, 10:41 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Ekim 2012 Pazartesi, 12:37

Perşembe akşamının reyting rekortmeni "Kurtlar Vadisi Pusu", yüksek tempolu ve sürpriz finalli bir bölümü geride bıraktı.

Bölümün başında Zaza Dayı ve kendini Ömer Baba'nın önüne siper eden Hikmet'in vurulması, izleyicilerde şok etkisi yarattı. Ancak dizinin en büyük sürprizi, Zaza Dayı'nın hastanede ölümle yaşam arasında can çekişirken gördüğü rüyalar ve tekrar yaşama dönerek çok sevdiği kirvesi Cevher'le karşılaşmalarıydı. Zaza'nın önce çölde bir kaktüs daha sonra ormanda bir aslan olarak hayata geri döndüğü sahneler "Kurtlar Vadisi Pusu"da bir ilkti.

Bu sahnelerle alakalı olarak, bölümün twitter etiketi #olumleyasamarasinda sosyal medyada gecenin konusu oldu. Kısa sürede yükselişe geçen #olumleyasamarasinda etiketi, TT listesinde 1. sıraya yerleşti ve bölüm bitene kadar da yerini korudu. Bölüm bittikten sonra da uzun süre Twitter Türkiye gündeminde kalmayı başardı. "Kurtlar Vadisi Pusu" hayranları bölüm ile ilgili yorumlarını uzun süre bu etiket altında paylaşmaya devam ettiler.

Dizinin son sahnesi ise "Kurtlar Vadisi Pusu"da bir ölümün habercisiydi. Polat, hastanede çok üzgün bir vaziyette karşılaştığı Ömer Baba'yı görünce "Zaza mı? Hikmet mi?" diye sordu.

Merakla beklenen bu sorunun cevabı önümüzdeki hafta "Kurtlar Vadisi Pusu"da…

İşte, izleyenlerin Zaza'nın hastanede gördüğü halüsinasyonlar için yaptığı yorumlardan bazıları...

Muhammet Balık ‏@Saatsizbomba

#olumleyasamarasinda ZAZA'nın tikenli bitki(kaktüs) olmasıdır :D


Alper Enver Saygı ‏@Alperist
#olumleyasamarasinda #kvp hahahahah Zaza Kaktüs'tü bi çölde şimdi kaplan mı aslan mı ne oldu reenkarnasyon yaşıyor cevher'in elien düştü :))

Şeyma Gizem Ulus ‏@seymagizem
#olumleyasamarasinda sacma sapan seyler okursan olcagin buydu kaktüs zaza :)

Ayşegül Korkmaz ‏@naturelworld
#olumleyasamarasinda zaza o kadar okursan reankarnasyon saçmalığını,olacağın buydu kaktüs zaza :)))


CANLI YAYIN