Polat Suriye’de Vuruldu!

GİRİŞ TARİHİ:  14.12.2012, 10:22

Kurtlar Vadisi Pusu, tüm kişilerde 14.98 izlenme oranı ve 36.57 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 12.41 izlenme oranı ve 31.4 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

HEM REYTİNG, HEM DE SOSYAL MEDYADA TAHTA OTURDU…

"Kurtlar Vadisi Pusu" dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile "Twitter 'Türkiye' TT" listesine iki başlıkla girmeyi başardı.
Bu bölüm etiketi olan #kurtlarvadisipusu, dizinin başlamasıyla birlikte TT listesine girmeyi başardı.
Dizinin sonuna doğru Polat Alemdar'ın vurulmasıyla beraber 'Polat Alemdar' başlığı da TT listesine girmeyi başardı. Dizi bittikten sonra da TT listesindeki yerini bir süre daha korudu.

POLAT VURULDU

174. bölümün başında Polat, öldürdüğü kişinin gerçek örgüt lideri olmadığını artık anlamıştı. Zülfikar Ağa'yı ellerinde rehin tutan örgüt Polat hakkında bilgi almak adına Zülfikar Ağa ve ekibine işkence yaptı. Polat, bir plan yaparak örgütün içerisine bir casus soktu ve planını gerçekleştirmeye başladı. Ancak baskın sırasında beklenmedik bir şey oldu. Polat ve adamları çapraz ateş altında kalarak köşeye sıkıştı. Önce Polat vuruldu ve daha sonra Polat'ın, önünde vurulduğu ev havaya uçuruldu.

Polat öldü mü? Bu baskının arkasında kim var? Bu soruların cevapları önümüzdeki hafta Perşembe "Kurtlar Vadisi Pusu"'da…

CANLI YAYIN