BİLGİSİYLE KENAN IŞIK’I AĞLATTI

GİRİŞ TARİHİ:  08.01.2013, 12:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Ocak 2013 Salı, 12:26

atv’nin bilgi yarışması “KİM MİLYONER OLMAK İSTER”in 7 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde hem duygusal hem de mutlu anlar yaşandı.

atv'nin bilgi yarışması "KİM MİLYONER OLMAK İSTER"in 7 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde hem duygusal hem de mutlu anlar yaşandı. Edremit'e bağlı bir köyden yarışmaya katılan 50 yaşındaki ÜMMÜYE GÜRBÜZ, bilgisi, yaşam tarzı ve kişiliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.
Ümmüye Hanım, bahçesinde yetiştirdiği sebze ve meyveleri pazarda satıyor. "Dağlardan ot toplayıp satıyorum, haftada elime 30 lira civarı geçiyor ama halimden memnunum" diyen Ümmüye Hanım kitap okumayı ve araştırmayı çok sevdiğini söyledi. Henüz ilkokula giderken Gorki'den "Ana"'yı ve John Steinbeck'ten "Gazap üzümlerini" okuduğunu, evinde bir sürü kitaplarının olduğunu ama onlara bir kütüphane yaptıramadığını ve kitaplarının sandıklarının içerisinde durduğunu söyledi.
Üç joker hakkını 8. Soruda harcayan Ümmüye Hanım, "Joker kullandığıma değil Kenan Bey, bilgisizliğime kızıyorum" dedi. 60.000TL'lik sorunun cevabını bilmesine rağmen riske giremeyen Ümmüye Hanım "Ben seyirciye güveniyorum ama bu para benim için çok büyük, başkaları için azdır ama benim için çok, o yüzden çekileyim" diyerek 30.000 TL'lik ödülün sahibi oldu.

CANLI YAYIN