Karadayı Gerçeği!

GİRİŞ TARİHİ:  15.01.2013, 10:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Ocak 2013 Çarşamba, 10:31

Karadayı, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu...

Karadayı, tüm kişilerde 9.23 izlenme oranı ve 22.18 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 9.4 izlenme oranı ve 24.4 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.


Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizinin 14 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan 14. bölümü geceye damgasını vurdu.


FERİDE'NİN ZOR SAATLERİ

Dün akşam yayınlanan bölüm, Mahir'in Feride'yi kurtarmasıyla başladı. İzbe ve gaz kaçağı olan bir bodrumda Feride'yi bağlı bir şekilde bulan Mahir, O'nu hemen hastaneye kaldırdı. Feride'nin ailesiyle ilk kez hastanede karşı karşıya gelen Mahir, Bakan Bey tarafından tehdit edildi. Sert bir ifadeyle
"kızımdan uzak dur" diyen Bakan Bey, İçişleri'nin adamı olduğu düşündüğü Mahir'i saf dışı bırakabilmek için İçişleri Bakanı'ndan Salih İpek'i (Mahir) görevden almasını istedi.


MAHİR'DEN AŞK İTİRAFI

Dizinin en duygusal anları Mahir'in Avukat Erdal'a yaptığı itiraflardı. Gözyaşları içinde aslında Feride'ye ne kadar aşık olduğunu ama içerisinde bulunduğu duruma ve davaya bunun zarar verdiğini, vazgeçmek zorunda olduğunu itiraf etti. Feride ise Salih İpek'in(Mahir) gerçek kimliğini araştırmaya başladı ve ilk iş olarak dosyada kayıtlı olan adrese gitti. Gittiği adresin sahte bir yer olduğunu anlayan Feride'nin tutumu ne olacak? Komiser Yasin'in Mahir'le alıp veremediği şey ne? Mahir'in gerçek kimliği ortaya çıkacak mı?
Tüm bu soruların yanıtları Pazartesi akşamı yayınlanacak Karadayı'nın 15. Bölümünde cevaplanacak.

CANLI YAYIN