Buke Niyazi’ye Geri Dönecek mi?

GİRİŞ TARİHİ:  16.01.2013, 10:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Ocak 2013 Çarşamba, 11:08

Benim İçin Üzülme, Tüm Kişilerde Yine En Çok İzlenen Yapım Oldu…

Dün akşam yayınlanan Benim İçin Üzülme ile atv reyting listesinde zirveye yerleşti. Tüm kişilerde 8.09 izlenme oranı ve 19.14 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Hikayesi, oyuncuları ve müzikleri ile bir görsel şölen sunan Benim İçin Üzülme ilk bölümden beri konuşulmaya devam ediyor. İzlenme rekorları kıran dizinin fanları ise Twitter'da #aslındaben ve #benimiçinüzülme hashtag'leri ile desteklemeyi unutmadı.

Benim İçin Üzülme'nin 11. bölümünde neler oldu?

Nermin, Emine ve Fatma tarafından nikah öncesi pusuya düşürülen Buke, Nermin'in baskısına ve suçlamalarına daha fazla dayanamayıp Niyazi ile evlenmekten vazgeçti. Buke, nikah masasında Niyazi'yi terk edip, babası Davut ile çay evine geri döndü ve babasından onu evlerine götürmesini istedi. Olanlara inanamayan Niyazi ne yaptıysa Buke'yi ikna edemedi ve neden vazgeçtiğini öğrenemedi.
Oğlu Harun ve kızı Bahar'dan para almayı başaramayan Resul, kendini dükkanına kapatıp, yangın çıkararak intihar etmeye çalıştı. İhale yüzünden bu hale geldiğinden bahseden Resul'e Şahin yardım etmeye söz vererek Resul'u vazgeçirdi.
Bölüm sonunda otogarda Buke ve babasının memleketlerine giden otobüse bindiğini gören Niyazi ve Harun karşı karşıya geldi.

Buke Niyazi'ye geri dönecek mi? Cevabı 22 Ocak Salı akşamı 20.00'de atv'de!

FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN!



CANLI YAYIN