Polat Geri Döndü!

GİRİŞ TARİHİ:  18.01.2013, 10:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Ocak 2013 Salı, 10:27

Kurtlar Vadisi Pusu, tüm kişilerde 15.82 izlenme oranı ve 36.01 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 12.26 izlenme oranı ve 28.92 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

HEM REYTİNGİN HEM SOSYAL MEDYANIN ŞAMPİYONU

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan bölümüne özel belirlenmiş olan etiketi #polatgeridöndü Twitter Türkiye TT listesine girmeyi başardı!

Yeni bölümün başlamasıyla birlikte Twitter TT listesine giren #polatgeridöndü etiketi bölüm sonuna kadar yerini korudu. Yeni bölümün bitmesinin ardından da Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri, bölüm hakkındaki görüşlerini paylaşmaya devam etti ve etiket uzunca bir süre Twitter Türkiye gündemi TT listesindeki yer almaya devam etti.


POLAT GERİ DÖNDÜ

178. bölümde Ak Saçlı'nın infaz edileceği bilgisi Maskeli'ye ulaştı. Bunun üzerine Erkan'la birlikte infazın yapılacağı yere giden Maskeli, Ak Saçlı'yı son anda infazdan kurtardı ve onu kaçırdı. Yeni Ak Saçlı olan Sencer Bey ilk iş olarak gizli dosyaları bulup tüm gizli bilgilerin kendinde toplanmasını istedi. Ancak bu gizli dosyaların yerine ilk önce Polat, Cahit ve Pusat ulaştı. Sencer Bey'e bağlı KGT ile çatışmaya giren ekip, gizli dosyaları kaçırmayı başardılar.

POLAT YÜZÜNÜ SAKLIYOR

Bölümün final sahnesinde heyecan dolu anlar yaşandı.
Önce Sencer Bey, Abdülhey'e esas hainin Eşref Bey olduğunu, Memati ve Polat'ın ölüm emrini onun verdiğini söyledi. Sonrasında ise Leyla, yüzünü hiç kimseye göstermek istemeyen Polat'ın karşısına kızını çıkardı ve onunla yüzleşmesini istedi.

CANLI YAYIN