Karadayı Fırtınası Devam Ediyor!

GİRİŞ TARİHİ:  22.01.2013, 10:27 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Ocak 2013 Çarşamba, 10:29

Karadayı” Tüm Kategorilerde En Çok İzlenen Yapım Oldu...

Karadayı, tüm kişilerde 9.2 izlenme oranı ve 21.54 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 9.13 izlenme oranı ve 23.44 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.


Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizinin 21 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan 15. bölümü geceye damgasını vurdu.


AVUKAT OLMADIĞI ANLAŞILDI

Salih(Mahir)'in o evde oturmadığını anlayan Feride, büyük bir hayal kırıklığı içerisinde kandırıldığını anladı. Turgut, Salih İpek denen kişinin aslında üç ay önce öldüğünü, Salih(Mahir)'in İç İşlerinin gizli bir elemanı olduğunu ve bir an önce ondan kurtulması gerektiğini Feride'ye söyledi. Bunu öğrenen Mahir gerçekleri anlatmak için Feride'nin karşısına çıktı. Önce Mahir'den aşk itirafları geldi. Buna karşılık Feride, Mahir'e kızmadığını sadece kırıldığını ve gücendiğini söyledi. Mahir tam gerçek kimliğini itiraf edecekken gelişen olaylar sonucunda son anda bundan vazgeçmek zorunda kaldı.


AYTEN SON KOZUNU OYNADI

Ayten, yaptığı küçük oyunlarla Mahir'i yine çileden çıkardı. Bunun sonucunda kavga eden ikili ipleri kopardı. Mahir'in Feride'ye aşık olduğunu anlayan Ayten, son kozunu oynamaya karar verdi. Adliyeye giden Ayten, Feride'nin karşısına geçerek "Nişanlımdan uzak dur" dedi. Salih'in aslında avukat olmadığını öğrendikten sonra bir de nişanlısı olduğunu öğrenen Feride gözyaşlarına hakim olamadı.

CANLI YAYIN