Karadayı Doludizgin!

GİRİŞ TARİHİ:  29.01.2013, 10:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Mart 2016 Çarşamba, 10:17

Karadayı, tüm kişilerde 9.07 izlenme oranı ve 21.25 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu...

HEM REYTİNG, HEM DE SOSYAL MEDYADA KARADAYI RÜZGARI

Karadayı'nın dün akşam yayınlanan bölümüne özel belirlenmiş olan etiketi #benmahirolsam Twitter Türkiye TT listesine girmeyi başardı.


FERİDE'NİN AYRILIK KARARI

Ayten'in adliyeye gidip "nişanlımdan uzak dur" çıkışı Feride'yi derinden yaralar ve Mahir'le görüşmeyi keser. Önceleri Feride'nin neden böyle davrandığını bir türlü anlayamayan Mahir sonunda Feride'den olayın iç yüzünü öğrenir ve büyük bir hınçla soluğu Ayten'in yanında alır. Ayten, Mahir'le yüzleşir ve asla geri adım atmaz. Mahir'in yıllardır kendisini oyaladığını, hayatını mahvettiğini ve artık kendi hayatını yaşayacağını söyler.


KİBRİT YASİN'İN YARDIMI

Kibrit Yasin'den gelen sürpriz yardım teklifi Mahir'i şaşırttı. Yasin davanın seyrini değiştirebilecek bilgileri Mahir'e anlattı. Sekreter Serra'nın ilk ifadesinin değiştirildiğini ve bunun peşine düşeceğini söyledi. Komiser, zor da olsa aslında Serra'nın iki haftadır Paris'te değil İstanbul'da olduğunu öğrendi ve bu cinayetin kilit ismi Serra'nın peşine düştü.

CANLI YAYIN