ORHAN, ENGELLİLERİN SESİ OLDU…

GİRİŞ TARİHİ:  13.02.2013, 15:54 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Şubat 2013 Salı, 11:27

Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran, inandırıcı oyunculuğundan dolayı birçok izleyici tarafından engelli zannedilen Ahmet Varlı’nın canlandırdığı Orhan karakterinin yaşadığı sıkıntılardan yola çıkarak izleyicinin dikkati çok önemli bir konuya çekildi.

Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran, inandırıcı oyunculuğundan dolayı birçok izleyici tarafından engelli zannedilen Ahmet Varlı'nın canlandırdığı Orhan karakterinin yaşadığı sıkıntılardan yola çıkarak izleyicinin dikkati çok önemli bir konuya çekildi.

15. bölümde Arif ile Orhan bir sosyal sorumluluk projesi başlattılar. Engelli vatandaşların sadece evlerinde değil, dışarıda rahatlıkla yürümelerini, sosyalleşmelerini sağlayacak ortamların sağlanması gerektiğine dikkat çektiler. Dizinin çekildiği Hopa'dan Batum'a kadar tek tek dış mekanları gezerek mekan sahiplerine engelli vatandaşların gereksinimlerini ve yapılması gerekenleri anlatan ikili, ekran başındaki birçok engelli vatandaşın sesi oldu. Mekanların giriş çıkışlarındaki kaldırımlara rampa, tutunma yerleri ve merdiven konulmasını öğütleyen ikili, tüm Türkiye'nin alkışını aldı.
CANLI YAYIN