DİSCOP’TA atv RÜZGARI ESİYOR!

GİRİŞ TARİHİ:  06.03.2013, 12:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Mart 2013 Çarşamba, 12:20

DİSCOP TV FUARI, Türk dizilerine olan bu ilgiye kayıtsız kalamadı.


DİSCOP TV FUARI, Türk dizilerine olan bu ilgiye kayıtsız kalamadı.
atv, eski dizilerinin de dahil olduğu pakete bu sene yeni dizilerini de ekleyerek görücüye çıkıyor.

58 ÜLKEDEN 750 TV YÖNETİCİSİNİN KATILACAĞI 3. DİSCOP FUARI BAŞLADI
Türk yapımlarının son dönemde artan popülaritesi sonucunda ilki 2011 yılında gerçekleşen Discop West Asia TV İçerik Fuarı bu yıl 450 firma, 750'nin üzerinde katılımcı ile 5-7 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Ceylan Intercontinental Otel'de yapılıyor.

2012'DE REKOR SATIŞ GERÇEKLEŞTİREN atv FUARIN EN BÜYÜK SPONSORU
2008 yılında ilk satışını gerçekleştiren atv, geçen yıl Ortadoğu'daki 22 ülke başta olmak üzere Romanya, Yunanistan, Kazakistan, Bulgaristan ve Hırvatistan gibi bölgelere birçok dizisini lisansladı ve en yüksek yurtdışı satış gelirini yakaladı. 2013 yılına da oldukça hızlı başlayan atv, ilk iki ayda Sırbistan, Karadağ, Bosna Hersek, Makedonya, Hırvatistan ve Ukrayna'yı kapsayan satışlar gerçekleştirdi.

Fuarın en göz alıcı stantlarından birine sahip atv, fuarın ilk gününde tüm katılımcıları boğazda, Nomads'da vereceği bir partide ağırladı.Yurtdışında fenomen haline gelen dizilerinin başrol oyuncuları da partiye katıldı.

SILA VE UNUTULMAZ YURTDIŞINDA İZLENME REKORLARI KIRIYOR
EZEL'in yurtdışı pazarlarda geçmiş yıllarda gösterdiği performansın bir benzerini SILA ve UNUTULMAZ tekrarlıyor. Yunanistan'da bugüne kadar yayınlanmış Türk dizileri arasında en çok izlenen dizi olan UNUTULMAZ, Romanya ve Bulgaristan'da fenomen haline geldi. Öte yandan SILA dizisi ise 1001 Gece ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinin ardından Ukrayna'ya satılan ilk dizi oldu.

HUZUR SOKAĞI'NA DAİR BÜYÜK BEKLENTİLERİMİZ VAR
Türk dizilerinin kıtaları aşan popülaritesi bu dizilerde taşınan hikayelere, oyunculara, yapım kalitesine hayran bıraktığı gibi Türkiye'ye, sosyal yapısına ve yaşam tarzına karşı merak duyan bir kitle de oluşturdu. Huzur Sokağı'nın daha önce hiçbir Türk dizisinin resmetmediği bir kitleyi, muhafazakar aile yapısını ve yaşam biçimini de senaryosunda barındırıyor olması bu anlamda dizinin daha gerçekçi bir algı edinmesini kolaylaştırıyor ve potansiyel alıcılarda ciddi ilgi uyandırıyor.
CANLI YAYIN