BENİM İÇİN ÜZÜLME’YE EN İYİ DİZİ ÖDÜLÜ!

GİRİŞ TARİHİ:  08.03.2013, 11:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Mart 2013 Cuma, 11:48

Ekranların sevilen dizisi Benim İçin Üzülme, Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından “Yılın En İyi Dizisi” seçildi.

Yapımcılığını Murat Tokat'ın, yönetmenliğini ise Serkan Birinci'nin üstlendiği, aşkın ve sevginin gücünü anlatan Benim İçin Üzülme'ye ilk ödül Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden geldi.

Üniversitesi öğrencileri tarafından "2012 Yılının En İyileri"nin seçildiği gecede Benim İçin Üzülme "Yılın En İyi Dizisi" ödülünü aldı.

Dizinin başrol oyuncuları Fulya Zenginer ve Tansel Öngel'in katıldığı ödül töreninde, öğrenciler ikiliyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Ödülü almak için sahneye çıkan Zenginer ve Öngel'i öğrenciler dakikalarca alkış yağmuruna tuttular.

Karadeniz'de yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Zenginer "Öncelikle bize kucak açtıkları için Karadeniz insanına, sonra bu ödül için sizlere ve tabii ki gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

12 yıl boyunca Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda görev yapan ve fahri Karadenizli olduğunu her fırsatta dile getiren Öngel ise "Sizinle aynı sokaklarda büyüdüğüm için çok mutluyum. Kars, Batum, Hopa Arhavi, Fındıklı, Ardeşen, Trabzon, Rize, İstanbul gibi farklı coğrafyalarda çekim yapıyoruz. Yorulmak nedir bilmeden çalışan gerçek kahramanlarımız kamera arkasında. Biz onlar adına buradayız aslında. Onların bu emeği olmasa bu güzel iş olmaz. İyi ki bize bu ödülü verdiniz iyi ki varsınız." dedi.
CANLI YAYIN