''KARADAYI'' TOZU DUMANA KATTI

GİRİŞ TARİHİ:  19.03.2013, 10:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Mart 2013 Salı, 10:41

AB SOSYAL STATÜDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Karadayı, AB Sosyal Statü'de yüzde 10.32 izlenme oranı ve 25.89 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

KARA AİLESİ DARMADAĞIN
Nazif Baba, Feride ve Mahir'i el ele görünce büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşadı. Bunun hesabını Mahir'den sert bir şekilde soran Nazif Baba hiç beklemediği bir yanıt aldı. Mahir, Feride'yi kullanmadığını hata kara sevdaya yakalandığını babasına itiraf etti.

YEĞENİ KAÇIRILAN MAHİR TOZU DUMANA KATTI
Torun Nazif'in Savcı Turgut'un talimatıyla kaçırılması tüm aileyi perişan etti. Torun Nazif'i parkta boş bırakan Orhan, yeğenini boş bir fabrikada bir grup adam tarafından alı koyulmuşken buldu. Çıkan çatışmada Orhan vuruldu. Necdet'in kardeşi Osman'ın yardımıyla Orhan'ı bulan Mahir, kardeşini hastaneye kaldırdı.

Dizinin son sahnesinde ise Nazif Baba'ya bir şantaj telefonu geldi. Eğer Torun Nazif'i sağ görmek istiyorsa cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etmesi istendi. Nazif Baba şantaj karşısında ne yapacak? Orhan iyileşecek mi? Torun Nazif bulunacak mı? Bu soruların cevabı 25 Mart Pazartesi akşamı atv'de…
CANLI YAYIN