Tüm Kişilerde En Çok İzlenen Oldu…

GİRİŞ TARİHİ:  20.03.2013, 12:07 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Mart 2013 Çarşamba, 12:07

Benim İçin Üzülme, dün akşam yayınlanan bölümüyle zirveye yerleşti. Tüm kişilerde 8.36 izlenme oranı ve 19.93 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Hikâyesi, oyuncuları ve müzikleri ile bir görsel şölen sunan Benim İçin Üzülme ilk bölümden beri konuşulmaya devam ediyor. İzlenme rekorları kıran dizinin fanları ise Twitter'da #aşıkolduğumda hashtagi ile desteklemeyi unutmadı.

BATUHAN ŞEF BENİM İÇİN ÜZÜLME'YE KONUK OLDU!
KARADENİZ'İN YÖRESEL YEMEKLERİNİ TATTI!

Benim İçin Üzülme'nin dün akşamki bölümüne sürpriz bir isim konuk oldu. Namı değer Batuhan Şef, gurme Batuhan Piatti Zeytinoğlu dün akşam seyircinin karşısına dizide çıktı.

Yaptığı televizyon programları ve işlerle adından söz ettiren, Türkiye'nin önemli gurmelerinden Batuhan Şef senaryo gereği Necmi'nin (Şevket Çapkınoğlu) restoranına giderek yöresel lezzetleri tattı. Orhan (Ahmet Varlı) ve Arif (Timur Ölkebaş) de Necmi'ye yardım etmek için mutfağa girince birbirinden neşeli anlar ortaya çıktı. Karadeniz yemeklerini çok beğenen gurme Batuhan Şef, yemek için "Yemek harika olmuş aşçılarınızla ne kadar iftihar etseniz azdır." dedi.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümde ise;
Nermin ve Emine'nin yalanı ortaya çıktı. Ev ahalisi, Niyazi'yle Filiz'i baş göz etmek için yapılan oyunlardan sonra Nermin'e sırt çevirdi. Bu oyunlardan bunalan Niyazi ise Buke'yi aramaktan vazgeçmedi. Necmi'nin tavsiyesiyle Buke'nin akıbetini öğrenmek için Filiz'le buluştu.
Meryem'in durumunda gelişme olduğu anlaşılınca Şahin bunu Bahar'dan gizlemeyi tercih etti. İlişkisinin ortaya çıkmasını istemeyen Şahin, Naz'ın tehdidine dayanamayıp, hisse talebini kabul etti. Kabul edip, onu Avrupa'ya göndermek istedi. Bu sefer Naz teklifi kabul etmedi. Sinan Şahin'le Naz'ın ilişkisi olduğunu öğrendi.

Çay fabrikasında işçiler Buke'yi rahatsız etmeye devam etti. Buke babasının organ nakline ihtiyacı olduğunu öğrendi. Harun teknesini satıp parayı Buke'ye babasının organ nakli için vermeye karar verdi.

Fevmiye'ye yıllardır görmediği, çocuğunun babası Mustafa'dan mektup aldı. Orhan'dan mektubu ve gerçeği saklamakta Arif'ten destek aldı.

Enver'le Melahat Buke'yle Harun'un Rize'de olduğunu öğrenince Buke'yi görmeye gittiler. Davut, Buke'nin artık Niyazi'yi istemediğini, peşlerini bırakmalarını söyledi. Bölüm sonunda Harun Melahat ve Enver'e Buke'yle evleneceklerini söyledi.

CANLI YAYIN