ALİ ERSAN’IN BABALIK PROVASI!

GİRİŞ TARİHİ:  29.03.2013, 15:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Mart 2013 Cuma, 15:25

Her Cumartesi, saat 20.00’de atv ekranlarında olacak Yağmurdan Kaçarken dizisinin başarılı oyuncularından Ali Ersan Duru canlandırdığı Korkmaz karakteri sebebiyle bir süredir babalık provası yapıyor.

Her Cumartesi, saat 20.00'de atv ekranlarında olacak Yağmurdan Kaçarken dizisinin başarılı oyuncularından Ali Ersan Duru canlandırdığı Korkmaz karakteri sebebiyle bir süredir babalık provası yapıyor.

Geçtiğimiz sezon atv'de yayınlanan Hayat Devam Ediyor'da izlediğimiz Ali Ersan Duru, yeni dizisinde Carlos Yılmaz karakterinin evli ve çocuklu erkek kardeşi Korkmaz'ı canlandırıyor.

Korkmaz'ın eşi Aynur karakterini canlandıran Enise Ütük ile birçok sahnede ana kucağı ile bebek taşıyan Ali Ersan, deneyimlerini ve baba olmakla ilgili düşüncelerini şöyle anlattı;

"Çocukları o kadar çok seviyorum ki! Baba olmayı kim istemez ki? Tabi ki her erkek ister. Korkmaz'ın bebeğiyle ilişkisine alışmak hiç zor olmadı. Babalığı deneyimlemek benim için çok keyifli."

"Ancak gerçek hayatta ise bazı zorluklar göz korkutabiliyor. Bebek yeğenlerim var ve ağabeylerim bu konuda benim için iyi örnekler. Babalığı deneyimlemek ayrı, baba olmak ayrı. Kesinlikle baba olmak istiyorum. Ama şu an hazır değilim."
CANLI YAYIN