“KARADAYI”da gerçeğe bir adım kaldı

GİRİŞ TARİHİ:  16.04.2013, 10:39 GÜNCELLEME TARİHİ:  16 Nisan 2013 Salı, 10:40

Tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu

Karadayı, tüm kişilerde 9.83 izlenme oranı ve 23.21 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 10.86 izlenme oranı ve 27.04 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

MAHİR'LE ÖZ ANNESİ ARASINDA GEÇEN ZOR BİR KONUŞMA
Savcı Süleyman'ın evlilik dışı ilişkisi Nihan'ın, Nazif Kara'nın ilk eşi ve Mahir'in annesi olduğu anlaşıldıktan sonra tüm davanın seyri değişmişti. Mahir'in tek umudu Nihan Hanım'ın bu ilişkisinden Nazif Baba'nın haberi olmadığını ispatlamaktı. Önce açılmamış mektupları bulan Mahir, mektupların eksik olduğunu görünce babası için tekrardan öz annesiyle yüzleşmek zorunda kaldı. Öz annesiyle konuşurken çok acı çeken Mahir, Nazif Baba'nın Savcı Süleyman konusunu bilmediği teyidini aldı.

MAHİR KÖŞEYE SIKIŞTI
Mahir'in ölüm fermanını imzalayan Mehmet Saim Bey ve Savcı Turgut planı işletmeye başlattı. Turgut, Mahir'i öldürmek için Necdet'i görevlendirdi. Ve son sahnede Necdet, Salih zannettiği Mahir'le yüz yüze geldi. Böylelikle çok büyük bir sırrı Necdet öğrenmiş oldu.
Necdet Mahir'i vuracak mı yoksa Salih İpek denilen kişinin aslında Mahir olduğunu Savcı Turgut'a anlatacak mı? Açılmamış mektuplar işe yarayacak mı, Mahir'in öz annesi Nihan Hanım mahkemeye gidecek mi? Cevaplar 22 Nisan Pazartesi akşamı atv'de…
CANLI YAYIN