Ahmet Varlı'dan Oscar'lık Performans

GİRİŞ TARİHİ:  17.04.2013, 10:24 GÜNCELLEME TARİHİ:  17 Nisan 2013 Çarşamba, 11:13

Benim İçin Üzülme, dün akşam yayınlanan bölümüyle zirvenin ortağı oldu. Tüm kişilerde 8.19 izlenme oranı ve 19.12 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında yerini aldı.

Ahmet Varlı'dan Oscar'lık Performans

Benim İçin Üzülme'nin dün akşam yayınlanan 24. Bölümü izleyenleri duygulandırdı. Dün akşamki bölümde uzun zamandır babasını öldü bilen Orhan, babasının hapishanede olduğunu öğrenince, peşine düştü. Babasını bulmaya kararlı Orhan'ın gözyaşları, izleyenleri de ağlattı. Orhan karakterini canlandıran Ahmet Varlı sergilediği performansla, Twitter kullanıcıları tarafından Oscar'a layık görüldü.

İzlenme rekorları kıran dizi Twitter'da ise #kararlıyım etiketi ile de desteklendi. İşte o tweetlerden bazıları;

Burak&Hande ‏@burakhande
@AhmetVarli1984 dizi başladığından beri harikaydınız ama bugün oscar alsanız yeridir:) #benimiçinüzülme #kararlıyım @bnmicinuzulme

aykut çelik ‏@aykutcelik06
Benim için üzülme dizisindeki orhan karakteri harbi oscarlık bi oyun sergiliyo :)

m.tevetoğlu ‏@by_tevetoglu
#benimiçinüzülme asistan orhan yılın değil yüz yılın oyuncusu bence. muhtşem performans

Isra ‏@issrrraaaa
@AhmetVarli1984 nasıl içten, nasıl dogal oynuyorsun!! Helal olsun. Yıktın geçtin ortalıgı oraniçkimiiim.. #kararlıyım #benimiçinüzülme

elif eskiçırak ‏@elifeskicrak
Ne çok ağladım yaaa #benimiçinüzülme

Melike ‏@Cennetkokuluask
'Benim için üzülme' dizisini soluksuz izleyip, ağlatmakta ayrı bi özelliği. Orhan'a gün geçtikçe daha çok hayran kalıyorum. Ağlatıyosun!

sevtap sezer ‏@sevtap_sezer
#benimicinüzülme #kararliyim super bir bölumdu yine: ))

palalo ‏@yakuptagkus
orhan babasını buldu en sonunda . agla agla bi hal olduk #benimiçinüzülme

Zeynep Demir ‏@zcdemir
#benimicinüzülme Ahmet Varlı'nın canlandırdığı Orhan karakterine nasıl bi sempatim var, nasıl güzel rol yapıyo inanılmaz basarılı...

Samet Halıcı ‏@samethlici
Benim için üzülme deki Orhan'dan etkilenmemek mümkün değil

Gülay Üserbay ‏@gulayuserbay
"benim için üzülme" dizisinde adamım Orhan,,,muhteşem bir rol,muhteşem oyunculuk.bu diziyi Orhan için izliyorum.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümde;


Babasını öldü bilen Orhan, babasının mektubunu bulunca büyük hayal kırıklığına uğradı. Mektubun geldiği adrese doğru yola çıktı. Annesi ve Arif telaşlanınca, Arif peşinden gitti ve Orhan'ı buldu. Orhan babasının bulunduğu cezaevinin kapısına geldiğinde, üvey babası Yaşar engeliyle karşılaştı.
Naz, Şahin'i evlenmeleri için ilişkilerini kanıtlayan görüntüleri Bahar'a göstermekle tehdit etti. Fakat Şahin görüntünün bulunduğu flash diski yok etse de Naz'ın etkisinden kurtulamadı.
Niyazi yangından kurtuldu, sağ salim evine döndü. Niyazi'den bir daha haber alamayan Buke, Necmi'yi aradı ve Niyazi'nin yangından kurtulduğunu öğrendi. Duyar duymaz Niyazi'yi ziyaret etmeye gitti. Harun'dan Buke'nin geleceğini öğrenen Emine, Buke'ye engel olmaya çalıştı fakat başaramadı. Buke, Niyazi'nin evinin kapısına geldiğinde yukarı kattan gelen "Niyazi" çığlığı ile bölüm sonlandı.


Benim İçin Üzülme'nin merakla beklenen yepyeni bölümü 23 Nisan Salı akşamı 20.00'de atv'de!

CANLI YAYIN