TAHTINI KİMSEYE BIRAKMADI

GİRİŞ TARİHİ:  18.06.2013, 12:05 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Haziran 2013 Salı, 14:29

atv’nin çok seyredilen dizisi “Karadayı” sezonu zirvede tamamladı. Birçok gerçeğin ortaya çıktığı heyecan dolu son bölümde olaylar ardı ardına gelişti. Mahir geç bulduğu gerçek annesini bir kundaklama sonucu erken zamanda yitirdi. Annesinin cenazesine giden Mahir kendini bile bile tutuklattırdı ve babasının yanına cezaevine konuldu.

Karadayı, tüm kişilerde yüzde 9.65 izlenme oranı ve 28.79 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 9.64 izlenme oranı ve 28.49 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

atv'nin çok seyredilen dizisi "Karadayı" sezonu zirvede tamamladı. Birçok gerçeğin ortaya çıktığı heyecan dolu son bölümde olaylar ardı ardına gelişti.
Mahir geç bulduğu gerçek annesini bir kundaklama sonucu erken zamanda yitirdi. Annesinin cenazesine giden Mahir kendini bile bile tutuklattırdı ve babasının yanına cezaevine konuldu.
Ayten kendisine tecavüz edenin Savcı Turgut olduğunu Necdet'e anlattı. Bunu duyan Necdet sinir krizi geçirdi ve gardiyandan acil Feride ile görüşmek istediğini söyledi.
Savcı Turgut ise gözyaşları içerisinde Feride'ye sonunda aşkını itiraf etti. Bu itirafı kapı arkasından dinleyen Sekreter Serra ise Turgut'a restini çekti ve her şeyi mahkemede anlatacağını söyledi.
Orhan ise tüm olan bitenin sorumlusu olduğunu zannettiği Kibrit Yasin'i vurdu. Ve mahkemede Mahir bir çılgınlık yapıp öldürülen savcının katili benim dedi…

Yeni sezon için neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Savcı Turgut'un ipliği pazara çıkacak mı? Başsavcıyı öldürdüğünü söyleyen Mahir'in amacı nedir? Necdet, Turgut'tan nasıl intikam alacak? Cevaplar yeni sezonda atv'de…

CANLI YAYIN