Doksanlar yine zirvede!

GİRİŞ TARİHİ:  04.07.2013, 10:42

Doksanlar 3 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü ile reyting sıralamasında “tüm kişiler” ve “AB sosyal statü”de en çok izlenen yapım oldu!

Doksanlar 3 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü ile reyting sıralamasında "tüm kişiler" ve "AB sosyal statü"de en çok izlenen yapım oldu!

Doksanlar, dün akşam yayınlanan 2. bölümüyle tüm rakiplerini eleyerek reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Tüm kişilerde 6.09 izlenme oranı ve 21.19 izlenme payına ulaşırken, "AB Sosyal Statü"de 6.44 izlenme oranı ve 24.79 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Doksanlar, dün akşamki ilk bölümüyle de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bölümün başlamasından kısa bir süre sonra #doksanlardemek etiketi Twitter Türkiye ve Twitter Dünya TT (Trend Topic) listesine girdi. Bölüm sonuna kadar TT listesindeki yerini korudu.

"#DoksanlarDemek size ne ifade eder?" sorusuna Twitter'da gelen yorumlardan bazıları;

Mehmet Efe Bulut ‏@MehmetEfeBulut2: #doksanlardemek POVER RENGERS demekkkkkk

Volkan Tüfekçi ‏@volkanTufekcii3: #doksanlardemek Taso, Parlement Sinema Kulübü, Bizimkiler, Kaygısızlar, Sıdıka, VHS video izlemek, banttan müzik dinlemek demek...

S.ÖZ'kök ‏@salimzkk: #doksanlardemek sokakta misket evde ateri misafirlikte utangaclik disarda annenin elinden tutmak demek.

goktenbacakli ‏@yuriyewna :#doksanlardemek alf demek :)

Dilek Özdoğan ‏@DlkZdoan: #doksanlardemek uslu bir cocuk olursam belki sirinleri gorurum demek.Capri sun! Leblebi tozuyla "pemPe":D demek. Gece saklambac oynamak demk

Burak Tunçel ‏@brktuncel: #doksanlardemek sabah olsun da bir an önce ateri oynuyayım demek.
Hunispor ‏@hunispor #doksanlardemek 2000 yılına girince ne olacak acaba diye yapılan geyikler demek..

Emre tezel ‏@emre_tzel :#doksanlardemek sokakta misket oynayan son nesil demek...

şebnem kündem ‏@sebnemkundem : #doksanlardemek Tarabya da Cengiz Kurtoğlu şarkısını söylerken sahilde banklarda oturup onu dinlemek demek,hayallere dalmam demek

Ozan Gözcü ‏@GozcuOzan: Sinek ilaçlama arabalarının peşinden amaçsızca koşmaktı #DoksanlarDemek
CANLI YAYIN