Aldırma Gönül İzleyicisi ile buluştu…

GİRİŞ TARİHİ:  05.07.2013, 14:07

Şahin Irmak, Tülin Özen ve Ulvi Alacakaptan’ın başrollerini üstlendiği “Aldırma Gönül” izleyicisi ile buluştu.

Başrollerini, Şahin Irmak, Tülin Özen, Yeşim Yeşim Ceren Bozoğlu, Çağlar Çorumlu, Nadir Sarıbacak, Bülent Seyran, Asena Tuğal, Meltem Yılmazkaya, İlke Solmaz ile Ulvi Alacakaptan'ın paylaşıyor. Tüm oyuncu, yapım ekibi ve kanal yöneticileri ilk bölümü izlemek için Kuruçeşme Balık'ta bir araya geldi.

Tüm ekibin katılımıyla eğlenceli bir gece geçiren "Aldırma Gönül" ekibi ilk yayın öncesinde hayli heyecanlıydı. Başrol oyuncularından Tülin Özen dizi ile ilgili " Çok güzel bir ekip ile çalışıyoruz. Yönetmeninden oyuncu kadrosuna, teknik ekibi dahil bu kadar uyumlu bir ekiple çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kadar uç karakterler arasında evinin kontrolünü elinde tutmaya çalışan ama aynı zamanda kendi eğlencesini unutmayan, kocasını, babasını, kardeşini ve özelikle de kendisini ihmal etmeyen Gönül gibi güçlü bir kadını oynamak çok farklı ve keyifli bir deneyim oluyor" dedi.

Sosyal Medyanın Fenomeni Cabbar Baba!

Sosyal Medyada replikleri ile ilk bölümde fenomen haline gelen huysuz kayınpeder Cabbar karakterine bir çok hayran mesajı gönderildi. Cabbar karakterine hayat veren Ulvi Alacakaptan rolü hakkında " Cabbarı çok iyi tanıyorum çünkü benim kayınpederim de emekli astsubaydı aslında. Birinci bölümden yüzüncü bölüm gibi karakterlerin nu kadar sevilmesi ve benimsenmesi çok güzel. Eminim bundan sonraki bölümler daha da keyifli olacak, herkesin sevdiği ve benimsediği karakterler çıkacak" dedi.
CANLI YAYIN