Mustafa Avkıran, bu kez mafya babası

GİRİŞ TARİHİ:  29.08.2013, 10:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Ağustos 2013 Cuma, 09:30

Bugüne kadar yer aldığı projelerde farklı karakterleri canlandıran usta oyuncu Mustafa Avkıran, bu kez mafya babası olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar yer aldığı projelerde farklı karakterleri canlandıran usta oyuncu Mustafa Avkıran, bu kez mafya babası olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Avkıran, atv ekranlarında çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan KAÇAK dizisinde, Gürkan Uygun'un canlandıracağı Serhat Hakeri karakterinin düşmanı olan "İsmet Ali Topçuoğlu" isminde bir mafya babasını oynayacak.

Süreç Film yapımcılığında ekrana gelecek olan dizide, Gürkan Uygun'un canlandıracağı Serhat Hakeri karakteri ile Mustafa Avkıran'ın canlandıracağı İsmet Ali Topçuoğlu karakteri arasındaki güç ve intikam savaşı izleyiciyi derinden etkileyecek.

Usta oyuncu Mustafa Avkıran, canlandıracağı "İsmet Ali Topçuoğlu" karakteriyle ilgili şunları söyledi: "İsmet Ali Topçuoğlu karakteri bugüne kadar oynadığım karakterlerden çok farklı bir karakter. Ben bugüne kadar babayı oynamıştım elbette ama bu bir mafya babası ve gücü temsil ediyor. Ben de şu anda onunla tanışmaya çalışıyorum."

Başrollerinde Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz'ın yer aldığı dizi, yeraltı dünyasının en acımasız adamlarından birinin oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Sivas-Divriği'de kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.
KAÇAK, çok yakında atv'de…

İLK FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

CANLI YAYIN