Bugünün Saraylısı çekimlere başladı

GİRİŞ TARİHİ:  30.08.2013, 09:37

Başrollerinde Selçuk Yöntem, Cansu Tosun, Serhat Teoman, Ali Ersan Duru ve Nazan Kesal’ın yer aldığı Avşar Film’in Ekim ayı içerisinde atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yeni dizisi “Bugünün Saraylısı” çekimlere başladı…

Refik Halit Karay'ın romanından esinlenilen, yapımcılığını Avşar Film'in, senaristliğini "Senaryo Tılsım"ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın yer aldığı "Bugünün Saraylısı" isimli dizi, Ekim ayında atv ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Selçuk Yöntem, Cansu Tosun, Ali Ersan Duru, Serhat Teoman ve Nazan Kesal'ın yer aldığı dizinin kadrosunda Gülenay Kalkan, Dilşad Çelebi, Gözde Çığacı, Derya Durmaz, Begüm Akkaya, Mehmet Mehmedof, Alihan Aracı, Umay Anadolu Özçelik, Tevfik Erman Kutlu, Hikmet Karagöz, Hamit Demir ve Elif Yılmaz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.
Yetenekli, genç ve usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu geçtiğimiz günlerde yaptıkları okuma provalarının ardından İstanbul'un Sarıyer, Beylerbeyi, Baltalimanı ve Çengelköy gibi semtlerinde çekimlere başladı.

HİKAYE
Kökleri saraya dayanan Katiboğlu ailesi maddi anlamda zor günler geçirmektedir. Kuyumculuk mesleğini atalarından devralan "Saraylı Bey" lakaplı Ata Katiboğlu(Selçuk Yöntem), ailenin iki asırdır ikamet ettiği yalıyı satışa çıkarmak durumunda kalır. Statülerini kaybetmek üzere olan karısı Üftade(Nazan Kesal) ve kızı Feride(Begüm Akkaya) bu durumdan oldukça hoşnutsuzdur. Yalıya beklenmedik, sürpriz bir alıcı çıkar. Hayatında Kayseri'deki bağ evinden başka bir yer görmemiş olan genç, güzel ve milyoner Ayşen (Cansu Tosun), "Bugünün Saraylısı" olarak yalıya yerleşir. Yalının bu şekilde el değiştirmesiyle herkes şoke olurken, Ayşen'le beraber başta Savaş(Serhat Teoman) ve Fatih(Ali Ersan Duru) olmak üzere herkesin de hayatı değişecektir.
CANLI YAYIN