Nihat Altınkaya Karadayı'da!

GİRİŞ TARİHİ:  09.09.2013, 15:01 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Eylül 2013 Pazartesi, 15:05

9 Eylül Pazartesi yeni bölümüyle atv ekranlarında olacak Karadayı’nın oyuncu kadrosuna yeni sezonda Nihat Altınkaya dahil oldu. Başarılı oyuncu, Karadayı’da gazete patronu Sinan Koca karakterini canlandıracak.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı "Karadayı" dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Nihat Altınkaya dahil oldu.
Nihat Altınkaya, uzun yıllar yurtdışında okuduktan sonra babasından devraldığı gazetenin başına geçen, varlıklı bir ailenin tek oğlu olan Sinan Koca karakterini canlandıracak. Yolları Hakime Feride ile kesişecek olan Sinan Koca; Mahir-Feride aşkına ve Nazif Kara davasının ortasına bomba gibi düşecek.
Sevilen oyuncu Nihat Altınkaya duygularını "Oyuncu kadrosu, senaristleri ve tüm profesyonel ekibi ile Karadayı dizisinin içinde olmaktan son derece mutluyum. Dizi, yeni bölümleri ile sizleri içine çekmeye devam edecek." sözleriyle dile getirdi.
Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Karadayı, yeni sezon sürprizleriyle 9 Eylül Pazartesi günü atv ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.
CANLI YAYIN