Karadayı'da heyecan devam ediyor!

GİRİŞ TARİHİ:  13.09.2013, 14:55 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Eylül 2013 Cuma, 16:15

Yeni sezonun ilk bölümüyle rating sıralamasında yine birinci olan Karadayı'da heyecan dorukta

"BİR GÜN İÇİNDE KİM ÖLECEK?"

Yayınlanan yeni bölümün final sahnesinde Barut Necdet'in "Bir gün içinde çok sevdiğin biri ölecek" tehdidi Mahir Kara'yı ve ekran başındaki izleyenleri şoke etti.
Necdet'in söylediklerinden sonra çılgına dönen Mahir Kara, sevdiği insanları koruyabilmek için yeni çözümler üretmeye çalışacak. Artık Mahir Kara'nın annesini, babasını, kardeşlerini, sevdiği kadın Feride'yi ve çitlembik Bahar'ı dahi koruması gerekecek. Parmaklıklar arasında olan Mahir'in sevdiklerini nasıl koruyacağını ya da acı bir kayıp mı vereceğini merak eden dizinin hayranları, internet forum sayfalarından fikirlerini dile getirerek, sabırsızlıklarını belirttiler.
rain 1907: "Bu dizide ölmeyi hak eden kişi Turgut. Necdet, onu kastetmiştir. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
lalahabip: Necdet olayını ben çözemedim. Ayten'in intikamını almak için ikili oyun mu oynayacak yoksa?
barıscıl_ırmak: Necdet' in Mahir' e olan tehdidi beni çok korkuttu. Acaba Feride'mize mi zarar verecek?
aysin : Necdet' in kafasındaki planı çözemedim ama o kadar küplere binmişken hala daha Turgut ile işbirliği yapabilmesi şaşırtıcı. Neler dönüyor kafasında acaba. Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Meşe : Necdet'e ziyarete gelen kişi muhtemelen Turgut ,ama bir gün içinde biri ölecek derken acaba Orhan'ın Yasin'i öldüreceğini biliyor da Yasin'i mi kastetti acaba ve Turgut Necdet'e ne söylemiş olabilir de Necdet çark etmiş olabilir, bu arada fragman da Mahir nasıl dışarı çıkıyor gündüz vakti o da merak konusu…
Baykus: Keşke Savcı Turgut ölse. Mahir'imiz ve Feride'miz kavuşsa. Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama bir an önce Pazartesi gelsin istiyorum.
MAHİR KARA ÖZGÜRLÜĞÜNE Mİ KAVUŞUYOR?
Önceki gün yayınlanan yeni tanıtımda Mahir'in hapishanede değil de dışarıda olması izleyenleri şaşkına çevirdi. Akıllarda birçok soru işareti bırakan "Karadayı" sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'de Atv'de.

CANLI YAYIN