Yasak başladı

GİRİŞ TARİHİ:  12.04.2014, 12:49 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Nisan 2014 Pazar, 11:26

atv’nin yeni dizisi Yasak, 11 Nisan Cuma akşamı ilk bölümüyle izleyici ile buluştu.

Osmanlı İmparatorluğu ve 1800'lü yılların İstanbul'u… Kartpostallarda birçoğumuzun imrenerek baktığı İstanbul sokakları ve dönemin en güzel kıyafetleri beyaz cama farklı bir soluk getirdi. Başrollerini FİKRET KUŞKAN, DENİZ ÇAKIR ve BURAK YAMANTÜRK'ün paylaştığı YASAK dizisinin ilk bölümü cuma akşam yayınlandı.
Bir yıldır Yasak dizisinin senaryo ve hikayesi üzerinde titizlikle çalışılıyordu. Senaryo ve hikaye çalışmalarının ardından dönemi yansıtan kıyafetler, en önemlisi de o dönemin İstanbul'u büyük bir platform kurularak hazır hale getirildi.

Fikret Kuşkan bir Aşk Üçgeni içinde!
Uzun bir aradan sonra Yasak dizisi ile tekrar ekranlara dönen Fikret Kuşkan, "bir sinema filmi senaryosu kadar başarılı" bulduğu için bu rolde oynamayı kabul ettim dedi. Dizide Nazım karakterini canlandıran Kuşkan, 1800'lü yılların İstanbul'unda bir aşk üçgeninin ortasında kalacak. Kuşkan; "bu ilişkiye izin vermeyeceğim" diyerek de fırtınalı hikayenin heyecanını paylaştı.
Dizinin yapımcılığını Erol Avcı, yönetmenliğini ise Kudret Sabancı gerçekleştiriyor.
Senaryosunu Volkan Sümbül, Emre Özdür, Meryem Gültabak ve Ali Demirel'in yazdığı dizinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan sette yapılıyor.
"YASAK" her Cuma saat 20.00'de atv ekranlarında…

CANLI YAYIN