Karadayı yine zirvede

GİRİŞ TARİHİ:  15.04.2014, 10:37 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Nisan 2014 Salı, 10:40

Karadayı, tüm kişilerde 11.53 izlenme oranı ve 27.40 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Karadayı yeni bölüm etiketi #Allahınemriyle Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve uzun süre listedeki yerini korumayı başardı.

#Allahınemriyle etiketi, yeni bölümün başlamasıyla birlikte gördüğü ilginin, bölüm sonuna doğru artmasıyla Twitter Türkiye Trending Topics listesinde daha da yukarı sıralara tırmanmayı başardı.

Mahir, Feride'yi babasından istedi, Mehmet Saim Bey tüm aileyi kovmaktan beter etti!

İtirafnameyi dikkate alan mahkeme Nazif Baba'nın suçsuzluğuna karar verdi ve Nazif Baba beraat etti. Bunun üzerine Mahir bir kez daha Feride'ye evlenme teklif etti. Feride babasıyla bu durumu paylaştı. Önce küplere binen Mehmet Saim Bey daha sonra Kara Aile'sini beklediğini akşama istemeye gelebileceklerini Feride'ye söyledi.

Çikolata ve çiçeğini yaptıran aile #Allahınemriyle Feride'yi babasından istediler. Ancak Mehmet Saim Bey önce tüm aileyi aşağıladı daha sonra evden kovmaktan beter etti.

Mahir ve Feride bundan sonra nasıl bir yol izleyecek? Mehmet Saim Bey tüm gemileri yaktı mı? Cevaplar 21 Nisan Pazartesi akşamı atv'de…
CANLI YAYIN