Nazım Bey yasak aşkı öğrenecek mi?

GİRİŞ TARİHİ:  16.04.2014, 15:37

Atv'nin yeni dizisi Yasak, ikinci bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Konağın yeni bir hanımı olması Asude'yi derinden etkilemiştir ancak babasının mutluluğunu gözeten Asude, başta hislerini belli etmez. Calibe, Asude'nin rahmetli annesi Behiye Hanım'ın yemek odasında asılı olan tablosunu kaldırmak isteyince Asude dayanamaz ve karşı çıkar. Konağın eski ve yeni hanımı arasındaki gerilim önce müştemilat ardından da Nazım Bey tarafından duyulur. Nazım Bey'in tablo konusundaki kararı evin hanımının kim olduğunu belirleyecektir.

Calibe'nin evliliği ile yıkılan Nejat, hayatını başka bir yönde devam ettirmeye karar verir ve mesleğini Fransa'da sürdürmesi için gelen teklifi kabul eder. Hocası Dr. Kirkor bu habere çok sevinir ve başvuru süresi dolmuş olmasına rağmen kendi adını ve itibarını ortaya koyarak Nejat'ın Fransa'ya gidişini ayarlar.

Bu durumu haber alan Calibe, Nejat'ı bir daha göremeyeceğini düşünür ve buna dayanamayacağını anlar. Calibe, Nejat'ı İstanbul'da tutmaya kararlıdır ve bu uğurda her tehlikeyi göze alacak, her türlü riske girecektir. Calibe'nin aşkı yüzünden boş bulunduğu her an Nazım Bey, Calibe ve Nejat arasındaki aşkı öğrenmeye adım adım yaklaşmaktadır.

CANLI YAYIN