'Hatasız Kul Olmaz'ın baş kahramanları

GİRİŞ TARİHİ:  11.05.2014, 09:53

Bu akşam ilk bölümüyle ATV 'de ekrana gelecek olan 'Hatasız Kul Olmaz' adlı dizide, sırlarla örülü bir kasabanın gizem, aksiyon ve eğlence dolu hikayesi anlatılıyor. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği dizi, farklı karakterleri ile de dikkat çekiyor.

Peki, dizide kim hangi karakteri canlandırıyor?

BULUT KURT (Murat Han) Kanuna değil, adalete inanan bir başkomiser. İyilerin dostu, kötülerin kabusu, kasabanın koruyucusu... 30'lu yaşlarda, boşanmış ve bir oğlu var.

FERİT HAS (Ertan Saban) Kasabaya geldiği an ortalığı birbirine katan bir baş belası. Sevimli, çapkın, sorumsuz bir serseri. 30'lu yaşlardaki 'Ferit'; sayısız kadının gözyaşlarından sorumlu.

CANAN GÖRMÜŞ (Burçin Ab dullah) 26 yaşında, mimar. Kasaba belediye başkanının kızı. Saplantılı, hayalci, gerçekle kurgu arasında gidip gelen bir kız.

OYA GARİP (Ekin Türkmen) 29 yaşında, sivri dilli, hırçın, deli dolu bir öğretmen. Kasabada küçük kızıyla birlikte yeni bir hayata başlamaya çalışan genç bir kadın. 'Bulut'tan hoşlanıyor, 'Ferit'e sinir oluyor.

KOLSUZ RECEP (Gökçe Özyol) Kasabanın kötü adamı... 'Bulut'un savaştığı uyuşturucu kaçakçısı. Alaycı, acımasız, ahlaksız bir adam.

DİLBER CABBAROĞLU (Özgül Kavruk) 'Bulut'un eski karısı. Öfkeli ve kavgacı, eski bir tekvandocu. Geçirdiği kazadan sonra topal kalmış ve alkolik olmuş. 'Bulut'un en büyük sorunu.

NERİMAN FINDIK (Burçin Yıldırım) Oya'nın ev arkadaşı. Kocaman yüreği olan bir hemşire. 'Ferit'in geçmişini bilen nadir insanlardan biri.

SAMET BAŞKAN (Yavuz Sepetçi) Kasabanın belediye başkanı. Yıllardır kurduğu külliye hayalinin peşinde, akıllı, korumacı, çalışkan bir adam.

CENEVİZ AVCISI (Ahmet Sömers) 'Define Samet Başkan'ın ortağı ve başının belası. Define lafını duydu mu yerinde duramayan bir maceracı.

CEMAL (Emre Kentmenoğlu) 'Bulut'un yardımcısı. Genç, akıllı, cesur bir komiser.

İMAM İLYAS (Erman Saban) Kasabanın imamı. Sıradışı bir din adamı. Çok derin, zeki, bilgili ve birçok sırra vakıf biri.

ECE ÖZKAN (İpek Bağrıaçık) Sadece çok güzel ve çekici bir kızmış gibi görünen ama büyük sırlar saklayan bir kadın. 'Kolsuz'un hem asistanı, hem de sevgilisi.

KÖR OSMAN (Yavuz Pekdiker) Emekli polis, 'Bulut'un eski amiri, ustası. Narkotik şubede görevliyken bir olayda gözünü kaybedince malulen emekli edilmiş.
CANLI YAYIN