Kanlı hesaplaşma

GİRİŞ TARİHİ:  16.05.2014, 15:26 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Mayıs 2014 Çarşamba, 08:57

Mehmet Saim ve Barut Necdet, Sinan'ı öldürüp suçu Mahir'in üzerine atmak konusunda hem fikir olurlar. Necdet, Sinan'ın canını almak için Mehmet Saim'den haber bekleyecektir. Savcı Adnan'a Sinan hakkında suç duyurusunda bulunan Mahir, Feride'ye onun yolundan ilerlemek için elinden geleni yapacağını göstermiştir.

Feride Mahir'in bu davranışıyla çok mutlu olur. Hasretle evlenecekleri günü bekleyen Feride ve Mahir ev aramaya başlar. Feride'nin doğum gününde ona güzel bir sürpriz hazırlamak isteyen Mahir, sevdası için elleriyle hediye hazırlar. Bu sırada Mahir'e yenilmeyi hazmedemeyen Sinan hem kendi sonunu hızlandıracak hem de Mahir ve Feride'nin mutluluklarına gölge düşürecek fitili ateşleyecektir.

Mehmet Saim'den haber bekleyen Necdet, Ayten'in gönlünü almak için Süeda'yı başka gazinoya göndermeye ve hayatından çıkarmaya karar verir. Necdet tek gerçek aşkını kaybetmek istememektedir. Süeda'ya durumu açıklamaya gittiğinde aldığı haber her şeyi altüst eder. Necdet iki ateş arasında kalır.

Sinan'ın Mahir'i kontrolden çıkarmasını fırsat bilen Mehmet Saim, ince bir plan yapar ve Necdet'e ölüm emrini verir. Ansızın Necdet'i karşısında gören Sinan celladına son sözlerini söylediğinin farkında bile değildir. Mahir, Mehmet Saim ve Necdet'in oyununa gelecek midir?

Karadayı'nın heyecan dolu yeni bölümü, 26 Mayıs pazartesi saat: 20.00'de atv'de...
CANLI YAYIN