Bu koltuk en çok Kenan Işık'a yakışıyor

GİRİŞ TARİHİ:  20.05.2014, 09:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Mayıs 2014 Çarşamba, 08:54

'Kim Milyoner Olmak İster?'i sunan olan Selçuk Yöntem: Bu koltuk en çok Kenan Işık'a yakışıyor. İnşallah ayağa kalkıp koltuğuna oturacak.

Ünlü isimler, ATV'nin reyting rekortmeni yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?'in sunucusu Kenan Işık iyileşene kadar, onun koltuğuna misafir olmaya devam ediyor. Son olarak programın konuk sunuculuğunu üstlenen Selçuk Yöntem, GÜNAYDIN'dan Özlem Avcı'nın sorularını yanıtladı...

Kenan Işık'la uzun yıllara dayanan bir dostluğunuz var...
Evet, yıllardır tanışıyoruz. Birlikte güzel anılarımız, güzel sohbetlerimiz oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda uzun yıllar beraber çalıştık. İki oyunda birlikte oynadık; çok güzel ve keyifli günler geçirdik. Kenan; iyi bir yönetmen, iyi bir yazar ve iyi bir tiyatro adamı.

KENAN'LA ÖZDEŞLEŞTİ
Kendisinin sağlık durumuyla ilgili neler söyleyeceksiniz?
Kenan, eminim en kısa zamanda, sağlıklı bir şekilde aramıza dönecek. İnşallah ayağa kalkıp koltuğuna oturacak. O zaman da ben onun karşısında yarışacağım.

Yarışmayı sunma teklifi aldığınızda heyecanlandınız mı?
Bu; Kenan'la özdeşleşmiş bir yarışma. Bu koltuk en çok ona yakışıyor. Benim de çok severek izlediğim bir program.

Siz aslında başka bir kanalda, başka bir yarışma programı sunuyorsunuz. Kenan Bey'le rakip gibi hissediyor musunuz kendinizi?
Benim dizim ve yarışma programım, Kenan'ın da yoğunluğu nedeniyle kendisiyle çok fazla karşılaşamıyorduk. Yarışmalarımız çok farklı formatlarda olduğu için lezzetleri de farklı oluyor. Fakat 'Kim Milyoner Olmak İster?'i mutlaka izlerim.

Yarışmacı olsaydınız, kaçıncı soruya kadar gelirdiniz sizce?
Yarışmanın esprisi burada zaten. İlk soruda da elenebilirdim; burada şans ve bilgi birikimi çok önemli. Bu, aslında zor bir yarışma. Bence yarışmacılar iyi bir ödüle ulaştılarsa ve cevaplarından emin değillerse çekilmeliler. Riske gerek yok.

Sizi 'Bugünün Saraylısı'nda da izliyoruz. Oyunculuğun yanında sunuculuğu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Aslında sunuculuk tiyatronun bir dalı. Sahnede oynarken ne yapıyorsanız, sunarken de aynı şeyi yapıyorsunuz. Bunun için oyunculardan iyi sunucu olabilir.
CANLI YAYIN