KALP HIRSIZI Çok yakında atv’de…

GİRİŞ TARİHİ:  08.08.2014, 12:06 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Ağustos 2014 Cuma, 13:15

Yapımını MinT Prodüksiyon, yapımcılığını Birol GÜVEN’in üstlendiği, Mine Tugay ve Kenan Ece’nin başrollerini paylaştığı KALP HIRSIZI çok yakında atv’de başlıyor.

Evinize Giren Bir Hırsıza
Âşık Olabilir Misiniz?

KALP HIRSIZI

Çok yakında atv'de…

Yapım : MİNT
Yapımcı : Birol Güven
Yönetmen : Emre Kavuk
Senaryo : Birol Güven, Yaşar Arak, Caner Güler
Hikaye : Metin Açıkgöz
Oyuncular : MİNE TUGAY, KENAN ECE, BERK PAMİR, İŞTAR GÖKSEVEN, MAZLUM KİPER, FUNDA POSTACI, ARDA ESEN, SELİN ORTAÇLI, ESER EYÜBOĞLU, ERDEM BAŞ, AHMET BURAK BACİNOĞLU, CEREN DEMİREL, FİLİZ UYSAL, CANSU KURGUN.

Yapımını MinT Prodüksiyon, yapımcılığını Birol GÜVEN'in üstlendiği, Mine Tugay ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı KALP HIRSIZI çok yakında atv'de başlıyor.

Dizinin hikâyesi şöyle:

Defne, âşık olduğu adam tarafından doğmamış çocuğu ile birlikte terk edilmiştir. Oğlu Bora'ya babasının kendisini terk ettiğini söyleyemez ve ona babasının ağzından mektuplar yazar. Bu, onu bir süre oyalasa da, baba özlemi dayanılmaz hale geldiğinde Bora konuşmamaya başlar. Tekin, değerli antikalar, tablolar çalan bir sanat hırsızıdır. Hırsızlık yapmak için Defne'nin evine girdiğinde, Bora uyanır ve onu hiç görmediği babası sanar. Bora uzun bir süreden sonra ilk defa konuşmuştur. Defne tamamen çaresiz kalmıştır. Ya oğluna babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatacak ya da uzun süre sonra Bora'nın konuşmasını sağlayan hırsızın peşine düşerek onu baba diye eve getirecektir.

KALP HIRSIZI, çok yakında atv'de…

CANLI YAYIN