PAZAR AKŞAMI EVLERE KALP HIRSIZI GİRDİ

GİRİŞ TARİHİ:  01.09.2014, 10:37 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Eylül 2014 Pazartesi, 10:38

Pazar akşamı atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan yeni dizi KALP HIRSIZI, Twitter’da Türkiye ve dünya gündeminin en çok konuşulanları arasında yer aldı.

İzleyiciler, diziyle ilgili yorumlarını Twitter'da #kalphırsızı etiketi altında paylaştı. #kalphırsızı etiketi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Etiket, uzun süre Twitter Türkiye Trending Topics listesinde yerini korurken, birinci sıradan da dünya gündemine girdi. Dizinin ilk bölümünü oyuncular ve ekip birlikte izledi. İzleyiciden tam not alan dizinin yapımcısı Birol Güven, "Bizim sektörümüzde patron seyircidir ve son sözü onlar söyleyecek. Biz elimizden geleni yaptık, bundan sonrası seyircinin takdiridir. Onlar ne diyorsa o olacak," dedi. İzleyicinin seveceğini düşündüğü bir iş yaptıklarını söyleyen Mine Tugay, şahane oyuncularla ve çok iyi bir ekip ile birlikte olduğunu belirtti. Mine Tugay ile başrolü paylaşan Kenan Ece ise, "Çok güzel bir iş yaptığımıza inanıyorum ve umarım uzun ömürlü olur," dedi.

Yapımını MinT Prodüksiyon, yapımcılığını Birol GÜVEN'in üstlendiği, Mine Tugay ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı KALP HIRSIZI, yeni bölümüyle Pazar akşamı atv'de…



CANLI YAYIN