Müge Anlı, 8 Eylül’de Yeniden atv Ekranında…

GİRİŞ TARİHİ:  05.09.2014, 12:07 GÜNCELLEME TARİHİ:  05 Eylül 2014 Cuma, 12:12

8 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Müge Anlı, ele aldığı konularla kısa süre içinde sonuca gitmeyi hedefliyor.

Türk televizyonlarının fenomeni Müge Anlı, iki ay aradan sonra ekranlara geri dönüyor… 8 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Müge Anlı, ele aldığı konularla kısa süre içinde sonuca gitmeyi hedefliyor.

8 Eylül'de başlayacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te; geçen sezon programda işlenen 3 kaybın cinayetle sonuçlanan dosyaları açıklanacak. Aydınlanmayı bekleyen yeni konular ele alınacak…

20 Haziran'da programına ara veren Müge Anlı, yaz tatilinde de izleyicisinden kopmadı. Ramazan ayında Eyüp Sultan Camii'nde sevenlerine iftar yemeği düzenledi. Yaz tatili boyunca da tekerlekli ve akülü sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Bugüne kadar 44 faili meçhul cinayeti araştıran ve aydınlatan program, artık bir televizyon programı olmaktan öteye geçti. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Anlı, Türkiye'nin her köşesinde eğitime destek vermeyi de ihmal etmedi.

Engelliler için izleyicilerinin göndermiş olduğu 1124 tekerlekli sandalye ve 140 akülü sandalyeyi de sahibine ulaştıran Müge Anlı, yeni sezonda da sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına devam edecek.

CANLI YAYIN