Bonzai ile ölümüne savaşacağız...

GİRİŞ TARİHİ:  10.09.2014, 10:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Ekim 2014 Perşembe, 15:44

atv ekranlarına iddialı bir giriş yapmak için gün sayan, "BEYAZ KARANFİL"in çekimleri İstanbul’un farklı mekanlarında hızla devam ediyor…

atv ekranlarına iddialı bir giriş yapmak için gün sayan, "BEYAZ KARANFİL"in çekimleri İstanbul'un farklı mekanlarında hızla devam ediyor…

İlk bölümünden itibaren; aksiyon, aşk, mücadele ile örülü olan Beyaz Karanfil, sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile zengin bir kurguya sahip.
Kurtlar Vadisi'nden transfer Ali Sürmeli, Kenan Çoban, Hakan Boyav gibi deneyimli isimlerin yanı sıra, Çağlar Ertuğrul, Okan Turan, Günay Musayeva, Begüm Yılmaz, Oya Unustası gibi genç isimlerin de yer aldığı Beyaz Karanfil, işlediği hikaye ile bu sezonun en çarpıcı yapımları arasında olmaya aday.

Haksızlığa ve iftiraya uğramış masum Zülfü (Kenan Çoban)'nün -uyuşturucu mafyasının gücüne rağmen- yükselişinin hikayesini; izleyicilerin kalplerine dokunacak, hırslandıracak ve umutlandıracak bir dille anlatacak olan dizinin merkezinde ise uyuşturucu ile mücadele var.

Yapımcılığını Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın üstlendiği dizinin yönetmeni koltuğunda oturan Baran Özçaylan : "Son yıllarda ilkokul seviyesine kadar düşen uyuşturucu bağımlılığı ile mücadelede Beyaz Karanfil dizisinin üstlendiği bilinçlendirme misyonunu çok önemsiyoruz. Dizinin çekimleri sırasında kurduğumuz temsili uyuşturucu imalathanesi bile gerçek olmamasına rağmen insanı dehşete düşürüyordu. Gençlerimizin bu kadar ucuz ve ölümcül bir madde ile zehirlenmesi kabul edilebilir değil. Bu nedenle dizinin ana hedefi bu mücadele üzerine kurgulandı. Özellikle uyuşturucu kullanan çocukların, gençlerin aileleri tarafından kolayca fark edilmesin istiyor ve son yılların katil uyuşturucusu Bonzai ile ölümüne mücadele için elimizden geleni yapmak istiyoruz" dedi.

CANLI YAYIN