“KARA PARA AŞK” ZİRVEDE

GİRİŞ TARİHİ:  18.09.2014, 10:49

Kara Para Aşk, AB Sosyal Statü’de 5.35 izlenme oranı ve 15.68 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

AB SOSYAL STATÜ'DE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Kara Para Aşk, AB Sosyal Statü'de 5.35 izlenme oranı ve 15.68 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

ÖMER TAYYAR'IN NEFESİNİ KESTİ

Bu bölümde önce Tayyar'ın tüm kirli işlerinde altı yıldır Ömer'in ağabeyi Hüseyin'i kullandığı anlaşıldı. Elmaslar yüzünden birbirlerine ters düşen ikili karşılıklı restleştiler. Birbirlerine tehditler savuran Tayyar ve Hüseyin'in ortaklığı ne kadar sürecek?
Ömer ise davanın selameti için ne kadar Elif'ten uzak durmaya çalışsa da bir türlü başaramadı. Bir tarafta çözmesi gereken cinayetler diğer tarafta sevdası arasında sıkışan Ömer Elif'ten uzak kalmayı başarabilecek mi?
Ve en beklenmeyen gelişme final sahnesinde yaşandı. Ömer katıldığı davette Tayyar'ın yüzüne karşı, tüm bu kirli işlerin arkasında onun olduğunu ve her şeyi bildiğini söyledi. Ömer Tayyar'a en yakın zamanda kelepçeyi takacağını söyledi. Tayyar Ömer'e nasıl bir savunma yapacak?
Tüm gelişmeler ve cevaplar 24 Eylül Çarşamba akşamı atv'de…

CANLI YAYIN