BİR PAZARTESİ KLASİĞİ “KARADAYI”

GİRİŞ TARİHİ:  11.11.2014, 10:29 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Kasım 2014 Salı, 10:39

Karadayı, tüm kişilerde 7.17 izlenme oranı ve 18.24 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de 7.81 izlenme oranı ve 19.28 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Karadayı, tüm kişilerde 7.17 izlenme oranı ve 18.24 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de 7.81 izlenme oranı ve 19.28 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

MAHİR KABADAYILARLA AYNI MASAYA OTURDU

Kaçak malları kabadayılara teslim eden Mahir böylelikle sözünü tutmuş oldu. Sarı Cemal'in tüm ayak diretmesine rağmen Mahir, kabadayıların masasına oturdu. Bu zor işin altından gelen Mahir Sarı Cemal'in dışında ki tüm kabadayıların gözüne girmiş oldu.

NAZİF BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Nazif Baba'nın geçirdiği kalp krizi sonrası tüm çocukları hastaneye koştu. Uzun bir zamanın ardından ilk kez bir araya gelen dört kardeş, babalarının yanında duygu dolu anlar yaşadılar. Çocuklarının yanında olduğunu hisseden Nazif Baba gözlerini açtı.

MAHİR'E TUZAK

Yılan Berdan, Sarı Cemal'in kışkırtmasıyla Mahir'in işini bitirmek için bir tuzak kurdu. Bu tuzak sonucunda Berdan Mahir'i ele geçirdi. Ancak son sahnede bir an Berdan'ın elinden kurtulan Mahir, Berdan'a saldırdı. İkili arasında yaşanan arbede esnasında silah patladı. Çıkan arbedede kim vuruldu? Feride kararından dönecek mi? Nazif Baba'nın sağlık durumu ne olacak? Cevaplar 17 Kasım Pazartesi akşamı atv'de…

CANLI YAYIN