Hayranlarımız bize bol bol mektup yazsın yeter

GİRİŞ TARİHİ:  06.12.2014, 10:20 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:59

'Kertenkele' dizisinin iki oyuncusu Eda Özerkan ve Dilşad Şimşek, sanal âlemin güçlü isimlerinden. Şimşek, "Hayranlarımdan çok hediye alıyorum ama kıyamıyorum. Bana en büyük hediye mektup" diyor

ATV'nin cumartesi akşamlarına damga vuran dizisi 'Kertenkele'de 'Selin' karakterini canlandıran Eda Özerkan ve 'Melis'i oynayan Dilşad Şimşek, sosyal medyada fırtına gibi esiyor. Eda Özerkan'ın Twitter'da 70 bine yakın, Dilşad Şimşek'in 80 binden fazla takipçisi var. Fenomenlerle sosyal medyayı ve hayranlarını konuştuk...

Hayranlarınızı nasıl tarif edersiniz?

EDA ÖZERKAN:
Bizim hayranlarımız tam bir çılgın. Hiçbir şeyi kaçırmazlar. Bu yüzden ilginç, şaşırtan hediyeler alabiliyoruz. Setin ilk günü Eda Özerkan fanları adıyla bir çiçek geldi; muhteşemdi.

DİLŞAD ŞİMŞEK: Çok yaratıcılar. İnanılmaz bir şekilde destek oluyorlar. Hiçbir özel gününüzü unutmuyorlar.

HERKESİ CEVAPLAMAK İSTİYORUZ


Hayranlarınızın çok olması sanal âlemde sizi nasıl etkiliyor?

E.Ö.: "Bugün günlerden 'Kertenkele' arkadaşlar, lütfen Trend Topic (TT) olalım" diyoruz, sonra çılgınca bir paylaşım ve akış izliyoruz. 'Kertenkele'nin ilk bölümünde Twitter'da bizi Türkiye gündemine taşıdılar. Yetmedi, dünya gündemine çıkarttılar. Bizlerin ve oyuncu arkadaşlarımızın hayranlarının bunda etkisi çok büyük.

D.Ş.: "Kaldı ki TT olalım" dememize gerek kalmadan bizi TT yapıyorlar. Hayranlarımıza destekleri için sonsuz teşekkürler.


Hayranlarınızla nasıl iletişim kuruyorsunuz?

E.Ö.: Ben olayı şöyle çözdüm: Bir tarih ve saat yazıyorum. O saat diliminde bütün sorularına cevap veriyorum. Sürekli yapamıyorum ama o anda kendimle ilgili soruları cevaplıyorum.


D.Ş.: Cevap veremediğim bir kişi bile olsa, onu kırmak istemiyorum. Ben de Twitter'da yazdıklarını favorilerime ekliyorum. Bu da bir nevi cevap yerine geçiyor. Bu arada çok fazla hediye alıyoruz, ben kıyamıyorum. Harçlıklarından aldıkları hediyelere üzülüyorum. Ben mektup adresi verdim onlara. Bana en büyük hediye mektup. Bu adrese çuval dolusu mektup geliyor. Oldu da bir şekilde sosyal medya iletişimi kesildi, oradan beni bulacaklarına eminim; onlarla bizim bağımız kesilmez.

Bizi samimi olduğumuz için seviyorlar


Bu sevgi selini nasıl açıklıyorsunuz?


E.Ö.: Onlara doğru bir yerden yaklaşmış, kalplerine dokunmuşuz ki bu sevgi oluşmuş. Bir hayranım bana dedi ki: "Seni sevmemin sebebi ne biliyor musun? Sen çok samimisin. Çünkü bana cevap verdin. Senin bana cevap vermen, senin ne kadar doğal, ne kadar samimi, ne kadar iyi bir insan, ne kadar bizden biri olduğunu gösterir."


D.Ş.: Yazıştığım ilk kişi "Sen değilsin" dedi. Kendimi inandırmak için ne yapmam gerekiyor diye bile düşündüm. Sosyal medyadaki Dilşad'ın ben olduğumu kanıtlamaya çalıştım.

CANLI YAYIN