Birol Demir’in öldürüldüğü ortaya çıktı

GİRİŞ TARİHİ:  24.04.2015, 11:24 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Nisan 2015 Perşembe, 10:47

19 yaşındaki Birol Demir, İstanbul Esenyurt’ta ailesiyle yaşıyordu. Çalışmak için Çanakkale’ye giden Birol Demir’den uzun süre haber alamayan ailesi, Müge Anlı ve ekibine başvurdu

MÜGE ANLI ile TATLI SERT

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

19 yaşındaki Birol Demir, İstanbul Esenyurt'ta ailesiyle yaşıyordu. Çalışmak için Çanakkale'ye giden Birol Demir'den uzun süre haber alamayan ailesi, kuzeni Özcan Demir tarafından kaçırıldığını iddia ederek çocuklarını bulmak için Müge Anlı ve ekibine başvurdu.

Aradan geçen 16 günün sonucunda Birol Demir'i ailesinin de tahmin ettiği gibi Çanakkale'de çalıştığı yerden Özcan Demir tarafından kaçırıldığı ve aynı gün içinde öldürüldüğü öğrenildi. Yapılan aramalar sonucunda cinayeti işleyen Özcan Demir, önceki akşam (22 Nisan) Samsun'da emniyet güçlerince yakalanarak adliyeye sevk edildi.

CANLI YAYIN