Kertenkele'de kutlama var!

GİRİŞ TARİHİ:  27.04.2015, 09:59 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:48

Kertenkele dizisinin ekibi 26. bölüm yemeğinde bir araya geldi.

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana, reytinglerdeki başarısıyla, zirvedeki yerini koruyan, sevilen dizi Kertenkele'nin oyuncuları ve set çalışanları başarılarını 26. bölüm yemeğinde bir araya gelerek kutladılar.
Dizi ekibi 26. bölümü birlikte izledikten sonra fasıl eşliğinde eğlenerek, pasta kesti.
Yemeğe Sera Tokdemir, Timur Acar, Dilşad Şimşek, Erdinç Gülener, Umut Oğuz, Duygu Yıldız, Serkan Kuru, Cem Emüler, Mehtap Bayri, Bihter Dinçel, Eda Özerkan, Yıldırım Memişoğlu, Ceren Benderlioğlu, Emre Melemez, Fatih Doğan ve Selahattin Taşdöğen'in yanı sıra diğer oyuncular da katıldı.

BAŞARIMIZIN SIRRI "SEVGİ"

Başarılarını büyük bir sevinç içinde kutlayan oyuncular, "Samimiyetimizin, ekran başındaki herkese ulaşıyor olması bize tarif edilemez bir mutluluk veriyor. Set arkasında olan ilişkilerimizin sevgiye dayalı olması, kamera önündeki sahnelere de yansıyor. Set arkasında nasılsak kamera önünde de aynıyız. Başarımızın tek bir sırrı var, o da sevgi," diyerek duygularını dile getirdiler.
atv yöneticilerinin, yapımcının, senaristlerin, yönetmenin ve dizinin tüm kamera arkası ekibinin bir araya geldiği 26. bölüm yemeğinde eğlence geç saatlere kadar devam etti.

CANLI YAYIN