Ev alma hayaline atv ile kavuştu

GİRİŞ TARİHİ:  04.05.2015, 10:43

İlkokul mezunu olan ayakkabıcı Cemal Güngör "Kim Milyoner Olmak İster"den 125 bin TL kazandı. Hayalindeki evi almak için piyasayı gezen Güngör mutluluğunu SABAH'la paylaştı

ATV'nin efsane yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e katılıp 10 soruya doğru cevap veren ve 125 bin TL'lik ikramiye kazanan ilkokul mezunu, ayakkabı imalatçısı Cemal Güngör (61) herkesi kendine hayran bıraktı. 20 yıldır yarışma programlarına katılabilmek için başvuru üstüne başvuru yaptığını söyleyen Güngör "Başvurularıma bir türlü olumlu yanıt alamadım. ATV'nin "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasından mülakata çağrıldığımda çocuklar gibi sevindim. En büyük hayalim ATV sayesinde gerçekleşti" dedi.

'KİRAYI ÇOCUKLARIM ÖDÜYORDU'

Sürekli bulmaca çözdüğünü ve yarışma programlarını çok sık izlediği için kendisine güvendiğini vurgulayan Güngör, "Eve çok ihtiyacım vardı, kirada oturuyorum. Kiramı çocuklarım ödüyor ancak kimseye yük olmadan ev sahibi olmak istiyordum. Şunu anladım ki bir şeyi çok bilmek ya da bilmemek önemli değil, inanmak daha önemli. "Eşim ve çocuklarım da çok destek oldu. Özellikle kızım verdiği doğru cevapla hedefime biraz daha yaklaştırdı. Yarışmacılara tavsiyem kendilerine hedef koymasınlar, eğer hedef olursa heyecanlarına yenik düşebilirler" diye konuştu.
CANLI YAYIN