Kendimi orada görünce çok şaşırdım

GİRİŞ TARİHİ:  30.05.2015, 11:35

Kara Para Aşk'ın Nilüfer'i Bestemsu Özdemir doğal güzellikten yana olduğunu söyledi.

Kara Para Aşk dizisinin Nilüfer'i Bestemsu Özdemir, ekranda zarafeti ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. 1991 doğumlu oyuncu, her zaman doğallıktan yana olduğunu söylüyor: Günlük hayatta asla makyaj yapmam, saçımı da hiç boyatmadım. Ama bu, bakımsızlık demek değil. Bakımım yerindedir, her zaman topuklu giyerim.

Bestemsu Özdemir; kariyerinde tam da yükseleceği yerde artık. Dört diziden oluşan bir geçmişi var. 17 yaşındayken ilk işi,bir jean reklamlarında yer almak olmuş. "Kendimi bir anda tüm billboard'larda görünce çok şaşırmıştım ve ardından gelen tüm teklifleri geri çevirdim" diyor. İki yıl sektörden uzak durmuş. Sonra bîr gece oyunculuk ajansı olan Cem Tatlıtûg'a fotoğraflarını yollamış. Bir hafta sonra kendisini sette bulmuş.

Özdemir; güçlü, zeki ve kendini geliştirmeye aşık, sanatçı ruhlu bir kadın. Harper's Bazaar dergisi, dizideki rolüyle yüzbinlerce takipçi edinen Özdemir'in yükselişini yazdı... Genç oyuncu; haksızlığa, setteki diğer çalışanlara kötü davranılmasma dayanamadığı, kimseden hizmet beklemediği ve hiyerarşi sistemine göre davranmadığını söylüyor. Bu yüzden de 'Kara Para Aşk' setindeki ortamdan çok memnun."

Sabah/Günaydın

CANLI YAYIN