Ailesine dönecek mi?

GİRİŞ TARİHİ:  03.06.2015, 12:17

27 gündür kayıp olan Huriye Teltik bulundu ama!...

MÜGE ANLI ile TATLI SERT

Sivas Suşehri'nde üniversite öğrencisi olan 19 yaşında ki Huriye Teltik annesine 6 Mayıs da mesaj atarak evlendiğini ve kendisini merak etmemeleri gerektiğini söyledi. Annesine attığı mesajdan sonra telefonu kapanan ve kendisine ulaşılamayan Huriye Teltik'i bulmak için anne ve babası ise Sivas'a gitti. Burada aile, kızlarının üniversite kaydını şubat ayında dondurduğunu ve bir daha okula gitmediğini öğrendi.
Çaresiz kalan ve kızlarının hayatından endişe eden anne baba Müge Anlı ve ekibine başvurarak kızlarının bulunmasını istedi. Bugün (03 Haziran Çarşamba) canlı yayına bağlanan Huriye Teltik, telefonda ailesine evlendiğini mutlu olduğunu ve kendisini merak etmemelerini gerektiğini söyledi.
Huriye Teltik'in anne ve babasının oldukça endişelenmesinden şüphelenen Müge Anlı, Teltik'e resmi kayıtlarda isminin geçmediğini ve resmi nikâhının olmadığını söyledi. Huriye Teltik, ailesine geri dönecek mi?
Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

CANLI YAYIN