atv ve Sabah'a ödül yağdı

GİRİŞ TARİHİ:  04.06.2015, 09:00

Bu yıl 21'incisi gerçekleşen Altın Objektif Ödülleri'ne; SABAH gazetesi ve atv yapımları damga vurdu. 'Karadayı' En İyi Dizi seçilirken, Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu En İyi Oyuncu ödüllerini aldı. SABAH ise altı ödül topladı

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Altın Objektif Ödülleri, önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

'KARADAYI' EKİBİNİN COŞKUSU

atv yapımlarının damga vurduğu gecede; 'Karadayı'; En İyi Dizi seçilirken, dizinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu ise En İyi Kadın ve En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. 'Karadayı' dizisinin bir diğer oyuncusu Funda Eryiğit ise, MGD Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel, tören salonuna kolkola girdi. 'Kertenkele' dizisinin yıldızı Timur Acar, En İyi Erkek Komedi Oyuncusu seçilirken, dizinin usta oyuncusu Şemsi İnkaya, Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı. Atv ekranında 'Zahide ile Yetiş Hayata' programını sunan Zahide Yetiş, En İyi Kadın Program Sunucusu ödülünün sahibi oldu.


GÜNAYDIN'IN 6 ÖDÜLLÜ GURUR GECESİ
Törende; SABAH gazetesinden altı isim ödüle layık görüldü. GÜNAYDIN köşe yazarı Bülent Cankurt ile Gökhan Gökduman; En İyi Haber, Ömer Karahan ve Yüksel Yavuz; En İyi Fotoğraf, İlker Gezici ise En İyi Röportaj ödülünü kazandı. GÜNAYDIN köşe yazarı Yüksel Aytuğ da törende, Meslek Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Törende ödül alan ünlü oyuncular, Bergüzar Korel'in çektiği selfie'de bir araya geldi.

Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu, törene kol kola geldi.

Kertenkele'nin oyuncusu Şemsi İnkaya, Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı.

Karadayı'dan Funda Eryiğit, MGD Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Kertenkele'nin başrol oyuncusu Timur Acar, En İyi Erkek Komedi Oyuncusu seçildi.

Yetiş, En İyi Kadın Program Sunucusu seçildi.
CANLI YAYIN